۱۶ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۱۰

غضنفری:

برخی خواص جام زهر را به امام خوراندند/ کمک یک میلیارد دلاری آمریکا به سران فتنه

برخی خواص جام زهر را به امام خوراندند/ کمک یک میلیارد دلاری آمریکا به سران فتنه

ورامین - خبرگزاری مهر: نویسنده کتاب راز قطعنامه گفت: مهره های اصلی توطئه براندازی نظام جمهوری اسلامی در سال 1388، همان کسانی هستند که در سال 1367، به امام خمینی(ره) جام زهر را خوراندند و امام راحل پس از پذیرش این قطعنامه نوشتند که پذیرش این قطعنامه از زهر برای من کشنده تر است.

به گزارش خبرنگار مهر، شب گذشته کامران غضنفری در همایش بازخوانی حماسه نهم دی با انتقاد از کسانی که به دنبال تطهیر فتنه گران هستند، اظهار داشت: برخی افراد سعی دارند تا فتنه را یک دعوای شخصی قلمداد کرده و آن را به کل جامعه القا کنند.

نویسنده کتاب راز قطعنامه افزود: برعکس این افراد، مقام معظم رهبری از سال 1388 تاکنون، چندین بار در سخنرانی های مختلفشان به فتنه 88 اشاره کردند و می خواهند این قصه از اذهان ملت ایران پاک نشود.

فتنه 88 تجدید حیاتی برای برنامه ریزی دشمن بود

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری در 12 آبان 1389 می فرمایند چندسالی که بگذرد، آنوقت قلم های بسته شده آگاهان بین المللی روان و باز خواهد شد و آن روز خواهید دید که چه توطئه بزرگی پشت فتنه سال 88 قرار داشت و قصد فتنه گران عجیب و غریب بود و در حقیقت می خواستند ایران را تسخیر کنند.

غضنفری اضافه کرد: مقام معظم رهبری در یکی دیگر از سخنرانی های خود می فرمایند که در فتنه 88 به برخی دوستان قرائن و شواهد را نشان دادم و برای این فتنه حداقل از 10 تا 15 سال قبل از آن برنامه ریزی وجود داشت و فتنه 88 تجدید حیاتی برای آن برنامه ریزی ها بود که بحمدالله شکست خوردند، پس دشمن برنامه بلند مدت دارد و آنها مأیوس نمی شوند.

این پژوهشگر تاریخ معاصر عنوان کرد: طرح فتنه 18 تیر سال 1378 براندازی نظام اسلامی بود و برخی مسئولان وقت دولت نیز در این فتنه حضور فعال داشتند و سعی می کردند که با حضور در بیت رهبری، نظام اسلامی را ساقط کنند ولی با لطف خداوند و اجتماع عظیم مردم در 23 تیر قائله فتنه 78 ختم شد اما خیلی از چهره ها شناخته نشدند تا قصه ادامه پیدا کرد و به سال 1388 رسید.

وی بیان داشت: در فتنه 88، فتنه گران با پشتوانه طراحان خارجی از جمله موساد و سازمان سیا و با میلیاردها دلار بودجه ای که آمریکا و کشورهای غربی و عربی برای این کار اختصاص داده بودند، بازیگر صحنه شدند.

در فتنه 88 تمام گروه های مخالف نظام در یک گروه جمع شدند

غضنفری تأکید کرد: در فتنه 88 حزب مشارکت، مجاهدین انقلاب اسلامی، کارگزاران، نهضت آزادی، حزب توده، بهایی ها، انجمن حجتیه، سلطنت طلب ها، منافقان، گروهک پژاک، کومله، انجمن پادشاهی و هر گروه مخالف نظام در یک گروه واحد جمع شده و برای براندازی جمهوری اسلامی تلاش کردند.

صاحب کتاب پرفروش راز قطعنامه یادآور شد: رییس جمهور و وزیر خارجه آمریکا، نخست وزیر انگلیس، نخست وزیر اسراییل، رضا پهلوی، مسعود رجوی، عبدالمالک ریگی و سایر اشخاص ضد انقلاب اسلامی به صراحت از فتنه 88 حمایت کردند و فتنه گران در مقابل هیچ یک از حمایت ها موضع گیری نکردند.

وی گفت: فتنه گران ادعا می کردند که به دنبال احیای خط امام هستند اما چه زمانی آمریکا و سران غربی از امام حمایت کرده اند که اکنون از فتنه گران حمایت می کنند.

در فتنه 88  برخی خواص سقوط کرده و رفوزه شدند

غضنفری افزود: امام علی(ع) می فرماید که در فتنه های آخر الزمان ریزش های زیادی رخ خواهد داد که اگر انسان به این کلام دقت کند، دیگر از ریزش افرادی که دارای وجاهت قانونی هستند، تعجب نخواهد کرد و در فتنه 88 خواص تجدیدی نداشتیم بلکه برخی خواص سقوط کرده و رفوزه شدند و برخی خواص که ادعا می کردند که یار امام هستند و مسئولیت های زیادی در انقلاب اسلامی دارند در این فتنه امتحان خوبی پس نداده و رد شدند.

وی ادامه داد: دولت آمریکا در فتنه 88 ، یک میلیارد دلار را از طریق ملک عبدالله پادشاه عربستان که اگر ابلیس در زمین چند نماد داشته باشد، قطعا یکی از آنها ملک عبدالله خواهد بود که پول به القاعده می دهد تا در مساجد شیعیان بمبگذاری کرده و سران شیعیان را ببرد، به سران فتنه داد.

این پژوهشگر تاریخ انقلاب اسلامی اضافه کرد: مهره های اصلی توطئه  براندازی نظام جمهوری اسلامی در سال 1388، همان کسانی هستند که در سال 1367، به امام خمینی(ره) جام زهر را خوراندند و امام راحل پس از پذیرش این قطعنامه نوشتند که پذیرش این قطعنامه از زهر برای من کشنده تر است.

برخی شعارهای امام راحل را آرمانگرایانه افراطی می پنداشتند

غضنفری عنوان کرد: امام خمینی(ره) از سال اول جنگ، یک راه مستقیم را در پیش گرفتند و از آن راه منحرف نشدند و به همه مسئولان نیز تأکید داشتند که باید جنگ در رأس امور باشد اما برخی از مسئولین گفتند که این شعار امام راحل یک شعار آرمانگرایانه افراطی است و در عمل به دنبال زمین گذاشتن حرف امام بودند و اعتقاد داشتند اگر جنگ با موفقیت نظامی تمام شود، حرف امام درست از کار در می آید و باید جنگ یک پایان سیاسی داشته باشد.

وی تأکید کرد: امام خمینی در 23 تیر 1367 وادار به پذیرش قطعنامه شدند در حالی که تا 10 روز قبل از آن، امام همان خط خود را ادامه می دادند و در این چند سال بسیاری از افراد نزد امام رفتند و از ایشان خواستند که آتش بس صورت بگیرد ولی این رهبر فرزانه می فرمودند که کسی که می گوید سازش کنید، یا جاهل است و یا مزدور خواهد بود و این برخلاف رأی تمام انبیای الهی است.

گزارش 600 تخلف میرحسین موسوی توسط مقام معظم رهبری

نویسنده کتاب راز قطعنامه یادآور شد: برخی خواص در 23 تیر 1367، گزارش میرحسین موسوی، گزارش وزیر اقتصاد و گزارش رییس برنامه و بودجه را نزد امام بردند و اعلام داشتند که به لحاظ اقتصادی دیگر توان پشتیبانی جنگ وجود ندارد و خزانه کشور خالی شده است در حالی که این افراد دورغ گفته و به امام گزارش دروغ دادند.

غضنفری گفت: مقام معظم رهبری در دوران ریاست جمهوری خود، بیش از 600 تخلف میرحسین موسوی را به مجلس گزارش کردند و ایشان برای دور دوم ریاست جمهوری نمی خواستند از این فرد استفاده کنند اما برخی خواص باز هم وارد عمل شده و امام را مجبور کردند تا در این زمینه آیت الله خامنه ای را برای استفاده مجدد از موسوی مجاب کنند.

کد خبر 2208739

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha