به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر جراحی، پرداختن به بحث تعرفه گذاری خدمات پرستاری را از دیگر اولویتهای جامعه پرستاری برای لحاظ در بودجه سال 93 عنوان کرد و گفت: متأسفانه این بحث سالهاست که بر زمین مانده و امیدواریم در بودجه امسال بحث تعرفه گذاری خدمات پرستاری همانند سالهای گذشته مغفول واقع نشود.
وی ادامه داد: قطعاً اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری در کاهش چشمگیر هزینه های درمانی بسیار موثر است و علاوه بر ادای حق و حقوق پرستاران موجب افزایش رضایتمندی مردمی نیز خواهد شد.
جراحی اضافه کرد: تخصیص بودجه لازم برای اجرای کامل قانون بهره وری در تمامی مراکز درمانی سراسر کشور از دیگر انتظارات پرستاران در بودجه سال آینده است و چشم امید جامعه پرستاری به مجلس است، زیرا به دلیل ضعف بودجه ای گاهاً برخی از دانشگاه های علوم پزشکی از پرداخت اضافه کار پرسنل سرباز می زنند و این پرداختی ها گرفتار تأخیرهای چندین ماهه می شود.
وی اجرای کامل قانون ارتقاء بهره وری را موجب شوق خدمت در پرستاران دانست و گفت: در حال حاضر برخی پرستاران به دلیل برخی بدقولی ها، معوقه ها و کمبودهای جبران نشده به طرف بیمارستان های خصوصی یا حتی خروج از کشور سوق می یابند.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری یزد خاطر نشان کرد: ما همواره در جهت تبیین مشکلات و مطالبات پرستاران با نمایندگان استان یزد رایزنی داشته ایم و با توجه به فصل بودجه بندی قطعاً رایزنی هایی طی روزهای آینده با این نمایندگان در جهت اقناع آنها نسبت به اهمیت پرداختن به مشکلات پرستاران و تأثیر آن در نظام سلامت، خواهیم داشت.
نظر شما