محمد جواد کولیوند شامگاه دوشنبه در حاشیه دیدار مردمی در محمدشهر در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر ضرورت توجه به مسئله مهاجرپذیری در جنوب استان البرز تصریح کرد: با وضعیت موجود و کمبودها و کاستی های متعددی که در جنوب شهرستان و استان داریم قطعاً در آینده نزدیک و بواسطه مهاجر پذیری این منطقه با مشکلات عدیده ای روبرو خواهیم شد.
وی ادامه داد: چالش در اوضاع آموزشی، فرهنگی، بهداشتی، درمانی و اشتغال از مهمترین مشکلاتی هستند که بروز آنها در آینده ای نه چندان دور و با وجود وضعیت فعلی دور از انتظار نیست.
کولیوند به سلسله جلساتی که یک هفته درمیان در شهرستان کرج، اشتهارد و همچنین آسارا برگزار می شود اشاره کرد و گفت: در جلسات اخیر مناطقی از قبیل ماهدشت، مشکین دشت و اشتهارد را در برنامه هایمان داشتم که امیدواریم بتوانیم هرچه سریعتر و طبق برنامه در شهرها و مناطق مختلف دیگر نیز جلسات را برگزار کنیم و به طور رو در رو و میدانی با مشکلات و کاستی های موجود هر منطقه آشنا شویم و در نتیجه آن پیگیری های لازم را انجام دهیم.
ضرورت احداث کمربندی محمدشهر
نماینده مردم کرج، اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی یکی از مهمترین مشکلات شهر محمدشهر و منطقه جنوب شهرستان کرج را فقدان کمربندی در آن عنوان کرد و گفت: محمدشهر مسير مواصلاتی چندين استان کشور است و لازم است تا کمربندی محمدشهر در اين مسير احداث شود زیرا مسافران زيادی از استانهای مختلف، مسير محمدشهر و اشتهارد را برای انجام سفرهای خود انتخاب می کنند که اين امر، حجم ترافيک در اين مناطق را افزايش می دهد و بر مشکلات درون شهری می افزايد.
کولیوند افزود: خوشبختانه بحث مطالعاتی کمربندی محمدشهر در فاز نخست به اتمام رسیده و در ادامه و با اقدامات و پیگیری های شورای فنی استانداری پیش خواهد رفت.
وی اظهار داشت: حل مشکلات تردد جاده ای در محمدشهر نيازمند همکاری همه دستگاه های ذيربط است و همه بايد در اين خصوص خود را مسئول بدانند و طبق وظايف عمل کنند.
واگذاری زمین مربوط برای اجرای پارک 70 هکتاری محمدشهر و جنوب استان البرز به شهرداری محمدشهر از دیگر موارد مهمی بود که کولیوند بر پیگیری و عملیاتی کردن آن تاکید کرد.
نظر شما