پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۵۵

جداسازی اسکناس‌های جعلی از واقعی عملیاتی شد

جداسازی اسکناس‌های جعلی از واقعی عملیاتی شد

در حاشیه همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت از اسکناس شمار جدید بانکی که قابلیت تشخیص اسکناس جعلی از واقعی را دارد، رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهرداد حیدرپور در حاشیه سومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در جمع خبرنگاران با اشاره به اهداف تاسیس این شرکت گفت: ماموریت این شرکت در خصوص راهکارهای نوین و تجهیزات شبکه بانکی است.

وی درباره حضور این شرکت در همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت اظهار داشت: یکی از محصولاتی که شرکت امسال به سبد محصولاتش اضافه کرده، دستگاه سورتر بانکی است و در این نمایشگاه نیز نمونه جدید از این دستگاه رونمایی شد. این دستگاه قابلیت جدا سازی و تشخیص اسکناس‌های جعلی را از اسکناسهای واقعی دارد و دارای امکانات ویژه جهت ثبت اطلاعات اسکناس‌ها و سایر موارد است.

وی افزود: شرکت مبنا کارت آریا برای اولین بار در نمایشگاه بانکداری و نظام‌های پرداخت رونمایی این محصول را انجام داد و با ارائه مدلهای مختلف از این دستگاه سورتر در این نمایشگاه سعی بر معرفی محصول برای بانکها دارد. هدف ما تمرکز بر تجهیزات بانکی است. افق ما این است که بتوانیم راهکارها و تجهیزات بانکی به‌ روز دنیا را در اختیار شرکت‌ها، موسسات مالی و بانک‌های کشورمان قرار دهیم.

وی گفت: این شرکت با ۱۲۰ نفر پرسنل در زمینه صدور کارت‌های بانکی فعالیت دارد و تاکنون نزدیک به ۴۰ میلیون کارت به سیستم بانکی ارائه داده است و نزدیک به سه هزار دستگاه صدور آنی کارت در شبکه بانکی سهم دارد که این خدمات را در سراسر کشور به بانک‌های تجارت، رفاه، ملت و سایر بانک‌ها ارائه کرده است.

مدیرعامل مبنا کارت آریا درخصوص راهکارهای نوین و تجهیزات شبکه بانکی اظهارداشت: ما با داشتن مجوز psp از بانک مرکزی، ارائه دهنده خدمات نصب و راه اندازی pos در شبکه بانکی است. این شرکت در زمینه صدور دستگاه با برند smart تاکنون نزدیک به ۳۰۰۰ دستگاه در شبکه بانکی فعال کرده است و از مهم‌ترین مشتریان پروژه صدور آنی کارت میتوان به بانک ملت، بانک تجارت و بانک رفاه و سایر موسسات مالی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: فعالیت دیگر این شرکت در زمینه خدمات پشتیبانی دستگاه‌های pos است. همچنین تا امروز نزدیک به ۱۴۰ هزار دستگاه کارت‌خوان در شبکه بانکی نصب و راه اندازی کرده ایم که مشتریان این خدمات بانک تجارت، بانک شهر و بانک توسعه تعاون هستند.

حیدرپور گفت: یکی دیگر از فعالیت‌های مبنا کارت ارائه تجهیزات به بیمارستان‌ها و سازمان‌ها در زمینه ماشین‌های اداری و چاپ‌گرها است و حدود ۵۰۰ بیمارستان در حوزه شبکه بانکی بیمارستان‌ها را تحت پوشش قرار داده است.

کد خبر 2210561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha