پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۹۲، ۱۴:۰۰

انیمیشن جزیره بیداری در جشنواره عمار اکران شد

انیمیشن جزیره بیداری در جشنواره عمار اکران شد

قزوین- خبرگزاری مهر: دبیر اجرایی جشنواره فیلم عماردر قزوین گفت: فیلم کوتاه انیمیشنی "جزیره بیداری" به نویسندگی و کارگردانی "علیرضا طاهری" در بخش بیداری اسلامی چهارمین جشنواره مردمی فیلم عمار اکران شد.

حمید رضا ملازینل در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه جشنواره عمار را نگاهی به گفتمان انقلاب اسلامی است اظهارداشت: این جشنواره با تکیه بر آموزه های دینی ریشه در سرچشمه های جوشان و پویای انقلابی دارد،

وی در خصوص فلسفه جشنواره فیلم عمار بیان کرد: از سال ۸۸ تا کنون با همت دردمندان انقلابی، جشنواره ای جهت ترمیم و ساختارشکنی در عرصه سینمای ایران شکل گرفته، با وجود نوپایی این مولود سینمایی، بیم و هراسی در بدنه مخالفان اندیشه های انقلابی در داخل و خارج به راه افتاده است.

دبیر این جشنواره تصریح کرد: دلیل عمده این حساسیت ها در فلسفه وجودی جشنواره عمار نهفته است، چون جشنواره عمار، نگاهی به گفتمان انقلاب اسلامی دارد و هر نگاه و اندیشه انقلابی با سیل اندیشه های انحرافی مواجه خواهد شد از این رو بهترین راه مقابله، تبیین همه جانبه فلسفه تأسیس این جشنواره در سطح عمومی جامعه است.

وی افزود: نزدیک به ۱۰ اثر از فیلم های کوتاه، تیزر و کلیپ به صورت جداگانه اکران می شود و براساس آن زمان فیلم ها متفاوت بوده به طوری که از یک دقیقه شروع و به ۷۷ دقیقه نیز می رسد.

"جزیره بیداری" با تکنیک فلش انیمیشن در هفت دقیقه و 30 ثانیه در مرکز انیمیشن حوزه هنری قزوین تولید شده به صورت نمادین با زبان طنز به موضوع جنبش بیداری ملت‌های مسلمان می پردازد.

در این فیلم نقش مخرب استعمارگران و شرکت‌های سودجوی غربی در خاورمیانه، همدستی برخی کشورهای عربی منطقه با استعمارگران غربی و قیام ملت‌های مسلمان خاورمیانه و جنبش بیداری آنان را روایت می کند.

فیلمهای جشنواره عمار با حضور جمعی از هنرمندان وعلاقه مندان به سینمای انقلاب اسلامی در تالار حافظ حوزه هنری قزوین اکران می شود.

مراسم اختتامیه این جشنواره ۲۱ دی ماه برگزار خواهد شد.

کد خبر 2211086

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha