پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۹ دی ۱۳۹۲، ۱۵:۵۷

رسولی:

75 راه روستایی آمل آسفالت می شود

75 راه روستایی آمل آسفالت می شود

آمل - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری ویژه آمل از تصویب 27 پروژه آسفالت راه روستایی در شهرستان خبر داد و گفت: 75 روستا از نعمت آسفالت راه بهره مند می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سد جعفر رسولی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان افزود: ای طرح ها با حضور معاون وزیر راه و نماینده مردم منطقه در مجلس به تصویب رسیده است.

وی با اشاره به اینکه بیش از 5 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار ماده 180 برای شهرستان آمل اختصاص پیدا کرده است گفت: مدیران باید برای جذب این اعتبارات تلاش داشته باشند.

رسولی بیان کرد: پنج میلیارد ریال برای اصلاح و بهسازی شبکه برق روستاهای آمل اختصاص پیدا کرده است.

سرپرست فرمانداری آمل نیز در خصوص فریب خوردگان فتنه 88 اظهار داشت: برخی فریب خوردگان داخلی از پیش از انتخابات برای نظام نقشه کشیده بودند اما حضور 40 میلیونی مردم در پای صندوق های رای سلامت انتخابات را تضمین کرد و در 9 دی حضور پرشور مردم بساط فتنه را برچید.

 
 

کد خبر 2211160

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha