پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۰۷

هفتاد و هشتمین نشست ماهانه مؤسسه موعود برگزار می شود

هفتاد و هشتمین نشست ماهانه مؤسسه موعود برگزار می شود

هفتاد و هشتمین نشست ماهانه فرهنگ مهدوی به همت مؤسسه موعود با عنوان نگاهی به پدیده هرزه‌نگاری و مستهجن‌پردازی در جهان معاصر، معرفی و راه‌های مبارزه فردی و اجتماعی با این پدیده پنج شنبه 26 دیماه برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، هفتاد و هشتمین نشست ماهانه فرهنگ مهدوی به همت مؤسسه موعود با عنوان نگاهی به پدیده هرزه‌نگاری و مستهجن‌پردازی در جهان معاصر، معرفی و راه‌های مبارزه فردی و اجتماعی با این پدیده برگزار می‌ شود.

این میزگرد با حضور دکتر کاظم فروتن (آسیب‌شناس اجتماعی و روانشناس)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا زائری و دکتر اسماعیل شفیعی سروستانی، پنج شنبه 26 دیماه از ساعت 14:30 آغاز می شود.

این برنامه در تالار مرکز آفرینش‌های فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، واقع در بلوار کشاورز، خیابان حجاب برگزار می شود.

کد خبر 2211725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha