پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۵۸

دارستانی به مهر خبر داد:

تیم بسکتبال هواپیمایی معراج کرمانشاه در سوپرلیگ بانوان ماندگار شد

تیم بسکتبال هواپیمایی معراج کرمانشاه در سوپرلیگ بانوان ماندگار شد

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: نایب رئیس هیات بسکتبال استان کرمانشاه از ماندگاری تیم بسکتبال بانوان کرمانشاه در مسابقات سوپرلیگ خبر داد و گفت: ما این شانس را داریم که حتی جزو چهار تیم برتر مسابقات نیز قرار بگیریم.

الهه دارستانی در گفتگو با خبرنگار مهر، به وضعیت تیم بسکتبال هواپیمایی معراج کرمانشاه نماینده استان در مسابقات سوپرلیگ بانوان اشاره و اظهار داشت: این تیم برای اولین بار بود که در بالاترین سطح مسابقات بسکتبال بانوان شرکت و در میان تیم های بزرگ این رشته قرار می گرفت.

وی افزود: یکی از بدشانسی هایی که تیم کرمانشاه در این مسابقات و در هنگام قرعه کشی تیم ها با آن مواجه شد همگروهی با سه تیم اول سالیان اخیر بسکتبال بانوان کشور بود به گونه ای که تیم های شرکت ملی گاز، آرارات تهران و کشاورزی قزوین در سال های گذشته همواره رتبه های اول تا سوم را به خود اختصاص داده اند.

دارستانی ادامه داد: با این وجود و در حالی که اکثر تیم های شرکت کننده در فصل جاری مسابقات از بازیکنان خارجی و یا ملی پوش بهره می بردند تیم کرمانشاه با ترکیبی جوان و کاملا بومی در مسابقات حاضر و به عقیده کارشناسان در بیشتر دیدارهایش چهره یک تیم بازنده را نداشت.

نایب رئیس هیات بسکتبال بانوان کرمانشاه همچنین به چگونگی ماندگاری تیم هواپیمایی معراج کرمانشاه در مسابقات سوپرلیگ نیز اشاره کرد و گفت: تیم ما در هشت مسابقه ای که انجام داد با هفت شکست و یک پیروزی و کسب 9 امتیاز جایگاه چهارم گروه را به خود اختصاص و ماندنش در این رقابت ها را قطعی کرد.

تغییر قانون مسابقات، ماندن تیم در سوپرلیگ را مسجل کرد

دارستانی یادآور شد: در ابتدا قرار بود دو تیم آخر گروه های الف و ب به صورت ضربدری با یکدیگر مسابقه دهند به این صورت که تیم پنجم گروه الف با تیم چهارم گروه ب و بالعکس با یکدیگر رقابت دهند تا برنده های این دو مسابقه در سوپرلیگ ماندگار و تیم های بازنده نیز به دسته یک سقوط کنند.

وی افزود: اما در روزهای آخر قانون جدیدی وضع و مقرر شد حضور تیم های اول تا چهارم هر گروه در سوپرلیگ مسجل و تیم های آخر دو گروه به لیگ پائین تر سقوط کنند.

شهرداری بندرعباس حریف کرمانشاه در راه رسیدن به جمع چهار تیم برتر

مدیر فنی تیم هواپیمایی معراج کرمانشاه ادامه داد: بنابراین ما در مرحله پلی آف روز 29 دی ماه جاری باید با تیم اول گروه مقابل که شهرداری بندرعباس است در تهران دیدار کنیم و مسابقه دوم نیز مقابل این تیم روز 11 بهمن در همین شهر برگزار می شود.

دارستانی خاطرنشان کرد: اگر تیم کرمانشاه موفق به پیروزی در هر دو مسابقه شود به جمع چهار تیم برتر سوپرلیگ راه پیدا خواهد کرد و آن موقع باید برای رسیدن به فینال تلاش کند، همچنین عکس این قضیه نیز صادق است و در صورتی که هم تیم ما و هم شهرداری در یک مسابقه به پیروزی برسند دیدار سوم برنده نهایی را مشخص خواهد کرد.

وی در ادامه گفتگوی خود با مهر، شهرداری بندرعباس را یکی از تیم های خوب مسابقات معرفی کرد و گفت: این تیم بواسطه بهره گیری از بازیکنان و کادر فنی مجرب یکی از تیم های قدرتمند لیگ امسال به شمار می رود و حتی در مسابقات فصل گذشته مقام چهارم را به خود اختصاص داد.

دارستانی در عین حال بر این نکته که بازیکنان تیم هواپیمایی معراج کرمانشاه نیز انگیزه و توان بالایی دارند تاکید و ابراز امیدواری کرد این تیم بتواند با نمایش یک بازی قابل قبول مقابل حریف قدرتمند خود به برتری رسیده و بتواند جزو چهار تیم برتر قرار بگیرد.

شرکت هواپیمایی معراج بسیار خوب از بسکتبال بانوان حمایت کرد

نایب رئیس هیات بسکتبال استان کرمانشاه همچنین از مدیریت هواپیمایی معراج کرمانشاه و خصوصا زنگنه مدیرعامل آن قدردانی کرد و گفت: آن ها در طول فصل کمک ها و حمایت های زیادی از تیم به عمل آورده و شرایط حضور ما در سوپرلیگ و همچنین ماندگاری در سطح اول بسکتبال کشور را فراهم آوردند.

دارستانی ابراز امیدواری کرد بازیکنان تیم کرمانشاه با کسب نتایج مناسب جواب اعتماد مدیرت هواپیمایی معراج را داده و شرایطی فراهم کنند تا در سال های آتی نیز کماکان اسپانسری تیم بسکتبال بانوان کرمانشاه را بپذیرند.

کد خبر 2211816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha