پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۳۴

سردار فضلی خبر داد؛

اعزام چهار میلیون و 860 نفردر کشور به اردوهای راهیان نور در سال گذشته

اعزام چهار میلیون و 860 نفردر کشور به اردوهای راهیان نور در سال گذشته

گرگان - خبرگزاری مهر: جانشین رئیس بسیج مستضعفین کشورگفت: در سال گذشته حدود چهار میلیون و 860 نفر در کشور به پنج منطقه ایلام، کردستان، خوزستان و آذربایجان غربی اعزام شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار سرتیپ پاسدار علی فضلی ظهر شنبه در جلسه راهیان نور استان گلستان ابراز  داشت: در سال 87 حدود 400 نفر اعزام داشتیم که خوشبختانه با روند رو به رشدی در این سالها در این اردوها روبرو بوده ایم.

وی افزود: امروز مفتخریم که همه استان ها در این مناطق از حداقل امکانات اسکان برخوردارند و هیچ گونه عذر و محدودیتی وجود ندارد و امکان عزیمت و برنامه ریزی برای طول سال برای افراد در استان ها وجود دارد.

سردار فضلی ادامه داد: با توجه به اینکه همه استان ها امکانات موجود را برای افراد در اختیار دارند می توانند با کمک استانداران، فرمانداران ،سپاه و بسیج به نحو شایسته ای این کار را انجام داده و باعث به وجود آمدن اتفاقات نورانی در این سفرها شوند.

این مسئول با بیان اینکه راهیان نور وظیفه ایجاد زیارتگاه ها را در مسیر بر عهده دارد، عنوان داشت: نزدیک به 40 هزار زیارتگاه در طول مسیر این سفرها وجود دارد که ارتش و سپاه کار نگه داری این زیارتگاه ها را برعهده دارد.

وی با اشاره به اینکه 850 اقدام فرهنگی در آموزش و پرورش انجام می شود، تصریح داشت: اثر گذارترین اقدامی که در بین اقدامات آموزش و پرورش انجام می شود همین اردوهای راهیان نور است که توانسته تاثیرات بسیار زیادی بر دانش آموزان داشته باشد.

جانشین رئیس بسیج مستضعفین کشور با عنوان اینکه مردم دل در گرو ارزشهای دفاع مقدس دارند ، اذعان داشت: تلاش کرده ایم تا برای بهره مندی بیشتر مردم از مباحث معنوی و فرهنگی در این سفرها حدود 26 هزار روحانی، 20 هزار راوی که بخش زیادی از انان را جوانان تشکیل می دهند و همچنین بیش از 10 هزار خادم را ازاقشار مختلف برای این سفر ها در نظر بگیریم.
 

کد خبر 2212011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha