پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۲۲

پاسندی:

ظرفیت آبزی پروری مازندران به 67 هزار تن رسید

ظرفیت آبزی پروری مازندران به 67 هزار تن رسید

بابلسر - خبرگزاری مهر: مدیر کل شیلات مازندران گفت: میزان تولیدات آبزی پروری استان در یک دوره هفت ساله به بیش از 67 هزار تن رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن حبیب نژاد بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از پروژه های شیلاتی غرب استان مازندران، میزان تولیدات آبزی پرروی استان در سال 85 را 30 هزار تن بیان کرد و افزود: این میزان اکنون به بیش از دو برابر افزایش یافته است.

وی با اشار به قابلیت‌های استان در زمینه شیلاتی و سرمایه گذاری در این بخش یاداورشد: تاکنون در سطح استان پهار پروژه پرورش ماهی در قفس اجرای شد که در مجموع ظرفیت تولید 50 تن آبزی در هر فقس را در هر دوره داریم.

وی به استفاده از تجهیزات مکانیزه در حوزه آبزیان در استان اشاره و اضافه کرد: بهره گیری از این امکانات ظرفیتهای خوبی را برای توسعه بخش شیلاتی استان ایجاد کرده است.

مدیرکل شیلات مازندران به ظرفیتهای اشتغالزایی در سواحل دریای خزر اشاره کرد و گفت: سواحل استان ظرفیت 200 هزار تن ماهی را در دوره 20 ساله دارا هستند.

وی درباره پرورش ماهی درقفس شهرستان عباس آباد نیز گفت: این پروژه در چهار قفس به ظرفیت 200 تن اجرا شده است که برای تکمیل آن هفت میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.

کد خبر 2213077

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha