علی معلم سخنگوی هیات انتخاب سی و دومین جشنواره فیلم فجر درباره برخی اختلافنظرهای جدی بین دو نفر از اعضای این هیات درباره جمعبندی آثار حاضر در جشنواره به خبرنگار مهر گفت: این گونه اختلافها به وجود می آید و قطعا بحث هایی هم صورت می گیرد و این اصلا غیر طبیعی نیست. همیشه نظرات موافق و مخالف وجود دارد و نشان از پویایی کار هیات انتخاب است و مهم نتیجهای است که اعلام میشود.
علی معلم همچنین در یادداشتی توضیحاتی درباره انتخاب فیلمها ارائه کرده است که در این متن می خوانیم:
1- هیئت انتخاب جشنواره سیودوم با توجه به کمیت، خصوصیات و شرایط تولیدی سینمای ایران در سال 1392 تصمیم گرفت به جای کمیتگرایی در انتخاب فیلمهای ایرانی این دوره از جشنواره، تصویر پانورامیک و بازتری از آثار تولیدی سینمای ایران ارائه دهد. از همین رو در سالی که شاهد حضور توأمان چهرههای جدید و فیلمسازان صاحبنام هستیم تعداد آثار در بخشهای مختلف بیشتر شدهاند تا ناظران، فعالان و علاقمندان سینمای ایران به شکل شفافتری با موقعیت فعلی سینمای ما روبهرو شوند.
2- با توجه به حضور برخی آثار متفاوت که ارزشهایی تجربی در خود داشته اما امکان حضور در بخشهای مسابقهای برایشان متصور نیستیم، هیئت انتخاب اضافه شدن بخشی تحت عنوان "نوعی تجربه" را به دبیر محترم جشنواره، آقای علیرضا رضاداد، پیشنهاد داده و امیدوار است از یک اثر برجسته در این بخش نیز با اهدای جایزه تقدیر شود.
نظر شما