جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: راه آهن گیلان (قزوین - رشت) 80 درصد پیشرفت کار دارد و برای تکمیل این پروژه به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی همچنین با بیان اینکه دولت از چین 25 میلیارد دلار از ناحیه فروش نفت طلب دارد، اظهارداشت: در راستای این طلب، پیمانکاران چینی در ساخت راه آهن و 11 کیلومتر آزاد راه قزوین – رشت مشارکت خواهند داشت.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی از عدم ساخت 11 کیلومتر آزاد راه قزوین – رشت در محدوده رودبار و منجیل خبر داد و گفت: در خصوص ساخت چهار کیلومتر این مسیر مشکل چندانی وجود ندارد اما برای هفت کیلومتر دیگر به 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی افزود: این میزان اعتبار اگر در بودجه عمومی دولت گنجانده شود برای ساخت مسیر هفت کیلومتری به سه سال زمان نیاز است.
کوچکی نژاد اظهارداشت: سد شهربیجار ( آیت الله بهجت ) 90 درصد پیشرفت کار دارد که برای تکمیل ساخت این پروژه نیز به 30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی ادامه داد: کانال پائین دست سد شهربیجار هنور ساخته نشده است تا بتوان آب را به تصفیه خانه منتقل کرد.
نظر شما