پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۵۸

کوچکی‌نژاد:

فاینانس تنها راه تکمیل پروژه راه آهن گیلان است

فاینانس تنها راه تکمیل پروژه راه آهن گیلان است

رشت – خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی فاینانس را تنها راه تکمیل ساخت پروژه راه آهن گیلان دانست و گفت: قرارداد تامین مالی از منابع بین‌المللی را فاینانس می ‌نامند.

جبار کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: راه آهن گیلان (قزوین - رشت)  80 درصد پیشرفت کار دارد و برای تکمیل این پروژه به هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی همچنین با بیان اینکه دولت از چین  25 میلیارد  دلار  از ناحیه فروش نفت طلب دارد، اظهارداشت: در راستای این طلب، پیمانکاران چینی در ساخت راه آهن و 11 کیلومتر آزاد راه  قزوین – رشت مشارکت خواهند داشت.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی  از عدم ساخت  11 کیلومتر  آزاد راه  قزوین – رشت  در محدوده رودبار و منجیل خبر داد و گفت: در خصوص ساخت چهار کیلومتر این مسیر مشکل چندانی وجود ندارد اما برای هفت کیلومتر دیگر به  400 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی افزود: این میزان اعتبار اگر در بودجه عمومی دولت گنجانده شود برای ساخت مسیر هفت کیلومتری به سه سال زمان نیاز است.

کوچکی نژاد اظهارداشت: سد شهربیجار ( آیت الله بهجت )  90 درصد پیشرفت کار دارد که برای تکمیل ساخت این پروژه نیز به  30 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: کانال پائین دست سد شهربیجار هنور ساخته نشده است تا بتوان آب را به تصفیه خانه منتقل کرد.

کد خبر 2213110

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha