پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ دی ۱۳۹۲، ۸:۴۰

منتظری:

وحدت باعث عزت و سربلندی جهان اسلام می شود

وحدت باعث عزت و سربلندی جهان اسلام می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان گلستان گفت: وحدت باعث عزت و سربلندی مسلمانان در جهان اسلام خواهد شد چرا که اسلام دین وحدت و قرآن کتاب راهنمای رسیدن به همبستگی و وحدت است.

غلامرضا منتظری در گفتگو با خبرنگار مهر ابراز داشت: مسلمانان برای اینکه بتوانند رستگار شوند باید در یک فراخوان عمومی همه را دعوت به وحدت برای جهان اسلام کنند تا بتوانند به رستگاری دست یابند.

وی افزود: اعتقاد به خدا و خدا باوری و اعتقاد به پیامبر گرامی اسلام (ص)   باید باعث شود تا ما به وحدت  اعتقاد داشته باشیم و با توجه به اینکه همه مولفه های دینی تفرقه را همیشه مورد نکوهش قرار میدهد.

منتظری وحدت را عامل بردباری دانست و تاکید کرد: وحدت بهانه ای است تا مسلمانان به این وسیله بتوانند در برابر دشمنان و بسیاری از توطئه ها همیشه آماده بوده و ایستادگی کنند.

وی ادامه داد: ما مسلمانان نباید به دنبال تفرقه باشیم چرا که باعث سستی شده و جامعه ما را باشکست روبرو می کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان  عنوان داشت : هفته وحدت فرصت خوبی برای بررسی و راه های تحکیم وحدت در جهان اسلام و کشور ایران است.

وی فضای وحدت استان را خوب توصیف کردو خاطرنشان ساخت:مردم  استان چه شیعه و سنی در فضای صمیمی و صادقانه  در کنار زندگی می کنند و با وجود اختلاف هایی که دارند اصول مشترک زیادی را دنبال می کنند .

منتظری اذعان داشت: امروز جهان اسلام بیش از همه نیاز به اتحاد مسلمانان دارد چرا که دشمنان سعی دارند با تفرقه در بین مسلمانان بر آنها و کشورشان حاکم شوند.

کد خبر 2213250

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha