پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ دی ۱۳۹۲، ۹:۲۲

موسوی خبر داد:

صرفه‌جویی ۳۰۰ میلیارد ریالی در عملیات و تعمیرات پایانه خارگ

صرفه‌جویی ۳۰۰ میلیارد ریالی در عملیات و تعمیرات پایانه خارگ

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: شرکت پایانه های نفتی با استفاده از امکانات و تجهیزات داخلی این شرکت توانست در حوزه عملیات و تعمیرات به صرفه جویی ۳۰۰ میلیارد ریالی دست یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید پیروزموسوی با بیان اینکه بازرسان ایرانی صحت سنجی محموله های نفت صادراتی را انجام می دهند اظهار کرد: در حالی نمونه گیری وآزمایش نفت خام صادراتی درپایانه های دنیا به طور معمول توسط بازرسان بین المللی صورت می گیرد اما این کارهم اکنون در ایران از سوی متخصصان داخلی انجام می شود و ازطرف همه خریداران مورد قبول واقع شده است.

وی افزود: با توجه به دریافت گواهینامه بین المللی که به تازگی در شرکت پایانه های نفتی در زمینه حکمیت و داوری صحت آزمایشات نفتی دریافت شده است، کارشناسان این شرکت با نمونه گیری و آزمون دقیق نفت خام بارگیری شده، اعتماد سازمان های بین المللی را جلب کرده اند.

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با تاکید بر اهمیت صرفه جویی در هزینه های جاری شرکت پایانه های نفتی ایران، اظهارکرد: این شرکت در سال گذشته، بدون کاهش هزینه های مربوط به خدمات رفاهی و پرسنلی، موفق به صرفه جویی 110 میلیارد ریالی شد.

موسوی تصریح کرد: شرکت پایانه های نفتی برای صرفه جویی بیشتر، با استفاده از امکانات و تجهیزات داخلی این شرکت توانست در حوزه عملیات و تعمیرات به صرفه جویی 300 میلیارد ریالی دست یابد.

ایجاد چهار مخزن ذخیره یک میلیون بشکه ای نفت

مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با اشاره به مجموعه فعالیت‌های شرکت پایانه‌های نفتی در زمینه بازسازی و تعمیرات تاسیسات، گفت: در اسکله شرقی و غربی، جزیره خارک فعالیت های خوبی برای تعمیر آب شستگی های اسکله ها و توسعه آن ها انجام شده است.

موسوی افزود: پروژه ایجاد چهار مخزن ذخیره یک میلیون بشکه ای از کارهای مهم در دست اجراست که قدرت مانور برای بازاریابی و فروش بیشتر نفت خام در بازارهای جهانی را برای صنعت نفت به ارمغان آورد.

وی با اشاره به چالش های پیش روی شرکت پایانه های نفتی، گفت: بحث بازنگری ساختار شرکت پایانه های نفتی با توجه به طرح واگذاری این شرکت به بخش خصوصی از طرف شرکت ملی نفت ایران که اکنون به تعلیق درآمده است که نیازمند توجه مسئولان است.

موسوی از دیگر مشکلات شرکت پایانه های نفتی ایران را نبود فضای مناسب برای اسکان کارکنان، ضرورت ابقای شرکت پایانه های نفتی در بخش دولتی و نیز محدودیت هایی که در بخش تخصیص بودجه وجود دارد، نام برد.

کد خبر 2213257

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha