پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۲۳

قنبری به مهر خبر داد:

شهرک صنعتی مرزی در قصر شیرین افتتاح می شود/ استقرار واحد های صنعتی در مرز

شهرک صنعتی مرزی در قصر شیرین افتتاح می شود/ استقرار واحد های صنعتی در مرز

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه گفت: شهرک صنعتی مرزی قصرشیرین از مصوبات سفر پر خیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه افتتاح می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه از بهره برداری از شهرک مرزی قصرشیرین از مصوبات سفر پر حیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه در آینده نزدیک خبر داد.

شاهپور قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در آینده ای نزدیک شاهد بهره برداری از شهرک مرزی قصرشیرین و به تبع آن شاهد استقرار واحدهای صنعتی در این شهرک خواهیم بود.

وی تصریح کرد: شروع عملیات احداث این شهرک از تابستان سال 92 آغاز و تا قبل از تابستان سال 93 آماده بهره برداری خواهد بود.

قنبری روندی پیشرفت احداث شهرک را علیرغم وجود مشکلاتی مثل آلوده بودن اراضی به مین و سایر مواد منفجره خیلی خوب ارزیابی کرد و افزود: از جمله عملیات اجرا شده می توان به تملک و طراحی شبکه برق 20 کیلو ولت اشاره کرد.

گفتنی است که احداث شهرک مرزی قصرشیرین به مساحت 75 هکتار از مصوبات سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه می باشد.

کد خبر 2213373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha