احمد دنیامالی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: زمانیکه ریاست فدراسیون قایقرانی را برعهده گرفتم دو موضوع را از هم تفکیک و اعلام کردم. ورزشکاران، مربیان و یا هر فردی که پستهایی مانند دبیری یا نایب رئیسی فدراسیون را در اختیار میگیرند نباید در ردههای مختلف ملی مربیگری کنند چرا که این دو حوزه کاملا از هم جدا هستند.
وی ادامه داد: در هیچ جای دنیا نیز چنین موضوعی به چشم نمیخورد که یکی از مدیران فدراسیون همزمان مسئولیت فنی را برعهده داشته باشد، اما حتما تجربیات خود را در اختیار کادر فنی میگذارند و حتی مشاوره فنی میدهند.
رئیس پیشین فدراسیون قایقرانی ادامه داد: این که مسئولان رده بالای یک فدراسیون ورزشی همزمان وارد دنیای مربیگری نشوند در واقع یک قانون نانوشته است و بیشتر جنبه عرفی دارد اما شاهدیم که در دنیا کاملا رعایت میشود، روز گذشته خبری درباره انتخاب رسول خادم به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران شنیدم که وی با نظر کمیته فنی فدراسین کشتی این پست را در اختیار گرفته و به طور همزمان ریاست فدراسیون و سرمربیگری تیم ملی را برعهده خواهد داشت اما جایی ندیدم که خادم اظهارنظری کرده و آن را پذیرفته باشد.
وی ادامه داد: رسول خادم چهرهای قابل قبول و محترم کشتی است که به شخصه علاقه خاصی به او دارم و برایش احترام ویژهای قائلم. خادم موفق شد با کسب بیشترین آرا ریاست فدراسیون کشتی ایران را برعهده بگیرد که این انتخاب حداکثری نشان از غنی بودن برنامه و محبوبیت وی دارد.
دنیامالی خاطرنشان کرد: کشتی ورزش اول ایران است و کارشناسان و مربیان زبده ای دارد اما از آنجایی که به خادم علاقه دارم و خودش هم این موضوع را می داند ترجیح دادم با توجه به تجربه ای که بعد از نزدیک به 9 سال ریاست در فدراسیون قایقرانی ایران و عضویت در مجامع بین المللی ورزش دارم به او توصیه یا پیشنهاد کنم؛ هم اکنون که ریاست فدراسیون را برعهده گرفته است با احترام به نظر کمیته فنی مسئولیت همزمان فنی در تیم ملی را نپذیرد.
دنیامالی خاطرنشان کرد: مقوله مدیریت و مباحث فنی تفکیک شده هستند و هر کدام شرایط خاص خود را می طلبد که البته خادم در هر دو زمینه صاحب نظر است اما فکر می کنم با احترام به تصمیم کمیته فنی فدراسیون کشتی که متشکل از افراد صاحب نظر کشتی است که نظرشان محترم و فنی است و هیچکس در این زمینه شکی ندارد، اما به لحاظ مدیریتی و جایگاهی که رئیس فدراسیون داراست، بهتر است این دو پست را دو شخص متفاوت در دست بگیرند تا به این ترتیب امور مدیریتی و فنی در فدراسیون کشتی ایران تفکیک شده و با یکدیگر تداخلی نداشته باشند.
مدیر توسعه قایقرانی در قاره آسیا گفت: کشتی آزاد و فرنگی در تمام دنیا رقابتی دیرینه و تاریخی دارند و شاید این موضوع که رئیس فدراسیون همزمان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نیز باشد، از نظر مدیریتی خادم را با چالشهایی مواجه کند که قطعا با توجه به شناختی که از او دارم در چنین شرایطی، تمایلی به ایجادش ندارد و تنها به بهبود شرایط فدراسیون فکر میکند.
دنیامالی ادامه داد: خادم جوانی کوشا و صاحب نام است که در شورای شهر تهران نیز کارنامه خوبی داشت، او در امور مدیریت و برنامهریزی، عملکردی در شورای شهر تهران داشت که نمی توان آنرا کتمان کرد. خادم توانایی این که پست های بینالمللی در ورزش داشته باشد را داراست و میتواند مدتها در راس فدراسیون به کشتی ایران خدمت کند.
عضو هیات رئیسه فدراسیون جهانی قایقرانی خاطرنشان کرد: رسول خادم توانایی به دست گرفتن پستهای آسیایی و سپس جهانی کشتی را دارد و میتواند با حضوری قدرتمند در پست ریاست فدراسیون کشتی ایران و ایجاد فضای مناسب مدیریتی، صاحب کرسیهای بینالمللی برای کشتی ایران شود و حتی زمینه برای کسب کرسیهای آسیایی و جهانی برای سایر اعضای خانواده کشتی نیز فراهم کند که افتخاریست به مراتب بزرگ. بنده با ارائه چنین پیشنهادی قصد داشتم تجربیات و دیدههایم را از ورزش دنیا به خادم انتقال دهم تا تصمیمی مناسب بگیرد که به نفع ورزش ایران به خصوص کشتی باشد.
نظر شما