پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ شهریور ۱۳۸۲، ۱۶:۳۶

معاون غذا و داروي وزارت بهداشت :

كمبود اطلاعات مطلوب در نظام صنايع غذايي و آرايشي زنگ خطري براي سلامت جامعه است

كمبود اطلاعات مطلوب در نظام صنايع غذايي و آرايشي زنگ خطري براي سلامت جامعه است

اطلاعات موجود در نظام صنايع غذايي، آرايشي و بهداشتي در سه بخش مردم، دولت و صنعت ناكافي و تاحدي به دور از استانداردهاي علمي و جهاني است كه اين تهديدي براي سلامت جامعه محسوب مي شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، دكتر ابولحسن احمدياني در اولين گردهمايي مسئولين فني صنايع غذايي، آرايشي و بهداشتي با تاكيد بر تشكيل انجمني مستقل و كارآمدتر افزود:  در نظام امروز اطلاعات كافي و مطلوب در دانشگاهها و دولت به حدي نيست، كه بتوانند گلوگاه هاي خطر را در سيستم بهداشت مواد غذايي تشخيص دهند كه اين موضوع ما را از نقطه مطلوب در اين زمينه دور كرده است.

دكتر احمدياني مسئولان فني را موثر ترين افراد در ارتقاء اين سطح آگاهي و اطلاعاتي در جامعه دانست و گفت:" در كشور ما هنوز توان مسئولان فني آن طور كه بايد و شايد در ارتقاء سطح اطلاعاتي جامعه و بهبود كيفي و كمي نظام مواد غذايي و آرايشي  بكار گرفته نشده است و اين توانمندي ها به عرصه ظهور نرسيده است.

وي افزود: صنايع غذايي، آرايشي و بهداشتي بر محور سه تكيه گاه شامل مردم، صنعت و دولت داير است و مسئولان فني به عنوان نقطه اتصال اين سه محور عمل مي كنند و در حقيقت چشم دولت براي نظارت دقيقتر و حساس تر در اين زمينه هستند.

وي وظيفه مسئولان فني را بسيار سنگين عنوان كرد وگفت:  شناخت و تعريف دقيق و علمي از وضع موجود وارائه راهكار واقع بينانه براي حركت به سوي وضع مطلوب از مهمترين وظايف مسئولان فني فعال در جامعه امروز ايران است كه اين مهم نيازمند تلاشي گسترده بوده و محدود به يك جمع خاص نيست.

وي ادامه داد : البته در اين بين بايد از تحليل هاي علمي و جامع دانشگاهيان نيز بهره گرفت زيرا در غير اين صورت آيين نامه اي تدوين مي شود كه به هيچ عنوان كارايي لازم را در جامعه نخواهد داشت.

وي همكاري سه بخش دولت، صنعت و مردم را براي تضمين سلامت غذا ضروري دانست و افزود:  در سال 57 كشور ما داراي 700 كارخانه هويت دار و داراي پروانه وزارت بهداشت و صنايع بود كه در حدود يك هزارو 200 محصول داراي پروانه ساخت توليد مي كردند ولي امروز شمار اين كارخانه ها به 20 هزار رسيده است.

دكتر احمدياني وجود سرعت موجود در گذار جامعه از مرحله  سنتي به صنعتي را علاوه بر نقطه اي مطلوب و اميدوار كننده ، زنگ خطر براي نظارت هر چه بيشتر و جدي ترعنوان كرد و گفت:  يكي از مشكلات عمده موجود در نظام غذايي ايران، نبود متولي واحد براي استاندار سازي و سياست گذاري در اين نظام است و متاسفانه نظارت بر اين نظام برعهده چندين بخش بوده كه ناخواسته موجب برخي دوباره كاري ها در يك بخش و يا خلاء نظارتي در بخش ديگر مي شود كه اين مشكل با تعيين و تعريف يك جايگاه مشخص، واحد  و داراي ضمانت اجراي براي اين امر قابل رفع است.

 

کد خبر 22138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha