۲۳ دی ۱۳۹۲، ۱۶:۱۹

291 میلیون تومان؛ سهم «سر به مهر» از فروش 30 روزه

291 میلیون تومان؛ سهم «سر به مهر» از فروش 30 روزه

فیلم «سر به مهر» در 30 روز اكران خود در سینماهای تهران و شهرستان ها به رقمی معادل 291 میلیون تومان فروش دست یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامرضا فرجی مدیر دفتر پخش حوزه هنری با اعلام خبر فوق و با بیان اینكه این فیلم در  سینماهای تهران  16 سالن در اختیار دارد، گفت: «سر به مهر» به عنوان نخستین تجربه كارگردانی فیلم بلند سینمایی هادی مقدم دوست و با نگاهی متفاوت به حضور دین در اجتماع معاصر ایران كه محتوایی معنوی- مذهبی به شمار می رود، یكی از فیلم هایی است كه با توجه به سایر فیلم های در حال اكران از پرفروش ترین هاست.

فرجی با اشاره به محتوای فیلم كه نگاهی بین المللی دارد، گفت: این فیلم در مراكز استان های فارس، خراسان، همدان، اصفهان و خوزستان و .... با استقبال خوبی مواجه شده است و در مجموع حدود 45 میلیون تومان فروش داشته است.

وی در ادامه افزود: از جمله فیلم های دیگر فیلم «خسته نباشید» است كه با توجه به 9 سالن در اختیار، رقمی در حدود 57 میلیون فروش داشته است.

فرجی تفاوت پخش  فیلم های «سر به مهر» و «خسته نباشید» را در سینماهای سرگروه ذكر كرد و ادامه داد: «خسته نباشید» با سرگروهی سینما  آزادی است و «سر به مهر» به سرگروهی سینمای استقلال در حال اكران است. بلیت‌های نیم بها هم برای هر دو فیلم چاپ شده و سایر راه های تبلیغی هم برای هر دو فیلم یكسان بوده است.

وی در ادامه افزود: در زمینه تبلیغات برای هر فیلمی كه اكران می شود؛ ظرفیت و پتانسیل فیلم برای جذب مخاطب در نظر گرفته می شود و معمولا برای توزیع و اكران هر فیلم از نقطه نظر  تعیین سینماهای نمایش دهنده و تبلیغاتش تعریفی خاص صورت گرفته است.

مدیر دفتر پخش حوزه هنری، دراین زمینه توضیح داد: در یك نگاه جزیی تر اگر بخواهیم مقوله اكران این دو فیلم را بررسی كنیم، در سینمای بهمن یك سالن در اختیار «خسته نباشید» و یك سالن در اختیار فیلم «سر به مهر» قرار گرفته است.

فرجی با اشاره به وجود یك سری المان های مخاطب محور در زمینه تبلیغات و بازاریاب فیلم گفت: وجود بازیگر یا مضمون خاصی در تبلیغات و جذب مخاطب بی تاثیر نیست، از این نظر فیلم ها را نمی‌توان با هم مقایسه كرد. مثلا فیلم «سر به مهر» با هنرمندی لیلا حاتمی، برد تبلیغاتی خاصی به لحاظ جذب مخاطب می یابد. اما این همه ماجرا نیست.

وی ادامه داد: یك سری از فیلم ها  مثل «تنهای تنهای تنها» به صورت ذاتی این پتانسیل را دارند كه برخی نهادها بر اساس تعاریف خود راغب به نمایش آن فیلم شوند.

کد خبر 2213806

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha