پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۲:۴۰

هفته نوزدهم سری آ ایتالیا؛

توقف اینتر مقابل کیه وو/ سمپدوریا از سد اودینزه گذشت

توقف اینتر مقابل کیه وو/ سمپدوریا از سد اودینزه گذشت

هفته نوزدهم رقابتهای سری آ دوشنبه شب به پایان رسید که طی آن یک دیدار با پیروزی سمپدوریا و دیدار دیگر با تساوی همراه بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فتبال اینتر دوشنبه شب در حضور بیش از 49 هزار تماشاگر ورزشگاه جوزپه مه آتزا مقابل کیه وو تن به تساوی یک بر یک داد.

در این بازی ابتدا آلبرتو پالوشی در دقیقه 8 کیه وو را پیش انداخت اما تنها 4 دقیقه بعد یوتو ناگاتومو بازیکن ژاپنی اینتر در دقیقه 12 نتیجه را به تساوی کشاند. این نتیجه تا پایان بازی باقی ماند تا دو تیم امتیازات را تقسیم کنند.

در دیگر بازی دوشنبه شب هم سمپدوریا با نتیجه 3 بر صفر اودینزه را از پیش رو برداشت. در این دیدار ادر مارتینز (16 پنالتی، 47) و دانیله گاستادلو (87) برای سمپدوریا گل زدند.

جدول رده بندی:
1- یوونتوس 52 امتیاز
2- رم 44 امتیاز
3- ناپولی 42 امتیاز
4- فیورنتینا 37 امتیاز
---------------------------
18- بولونیا 16 امتیاز
19- لیوورنو 13 امتیاز
20- کاتانیا 13 امتیاز

کد خبر 2214034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha