پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۹:۰۴

هیئت رئیسه شورای هیئتهای مذهبی قم انتخاب شدند/ حجت‌الاسلام چهل اختراني ابقا شد

هیئت رئیسه شورای هیئتهای مذهبی قم انتخاب شدند/ حجت‌الاسلام چهل اختراني ابقا شد

قم - خبرگزاري مهر: اعضای هیئت رئیسه شورای هیئت‌های مذهبی استان قم در جلسه‌ای مشخص شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات شورای هیئت‌های مذهبی استان قم روز جمعه سوم آبان ماه در شهر قم و شهرهای جعفریه، دستجرد، کهک و قنوات برگزار شد. در اين انتخابات براي شهر قم 13 عضو اصلي و 5 عضو علي البدل و در بخش‌هاي تابعه 5 عضو اصلي و 2 عضو علي البدل انتخاب شده‌اند.

جلسه انتخاب اعضای هیئت رئیسه شورای هیئت‌های مذهبی نیز بیش از دو ماه پس از انتخابات شامگاه دوشنبه در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار و حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد چهل اخترانی به ریاست شورای اسلامی استان و شهرستان قم انتخاب شد.

وی که ریاست یکی از قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین هیئت‌هاي مذهبی استان قم (هیئت چهل اختران) را عهده‌دار است در دوره قبلی نیز ریاست شورای هیئت‌های مذهبی استان را بر عهده داشت.

همچنین محمود هوشنگی دلیر به عنوان نایب رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان و محمدرضا سیرلانی به عنوان دبیر این شورا انتخاب شدند.

در شورای هیئت‌های مذهبی شهرستان قم نیز محمدرضا سیرلانی به عنوان نایب رئیس و محمود هوشنگی دلیر به عنوان دبیر انتخاب شدند.

ریاست شورای هیئت‌های مذهبی بخش کهک را مسعود عربشاهی و بخش مرکزی قم را محمدتقی زینی وند عهده‌دار هستند.

در بخش‌های جعفرآباد و خلجستان نیز به ترتیب جهانگیر مرادی و علی رضا سلمانی به عنوان رئیس شورای هیئت‌های مذهبی انتخاب شده‌اند.

این افراد به مدت 4 سال در شورای هیئت‌های مذهبی فعالیت خواهند کرد.
 

کد خبر 2214051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha