پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۱۰:۴۴

شهرداری تهران با 13 سالن جشنواره فیلم فجر را همراهی می‌کند

شهرداری تهران با 13 سالن جشنواره فیلم فجر را همراهی می‌کند

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با 13 سالن سینمایی، سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر را همراهی می‌کند.

هادی منبتی مدیرعامل موسسه تصویر شهر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب که در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر 13 سالن سینمایی مربوط به شهرداری برای اکران فیلم‌های حاضر در این رویداد سینمایی آماده خواهند بود، گفت: سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران همچون سال های قبل در این دوره نیز از ظرفییت نمایش خود در سطح شهر استفاده خواهد کرد تا فیلم‌های حاضر در جشنواره با کیفیت مناسب به نمایش درآید.

وی ادامه داد: چهار پردیس از پردیس‌های شهرداری تهران از جمله پردیس سینمای ملت، پردیس آزادی، پردیس راگا در شهر ری و پردیس تماشا در منطقه 18، آماده میزبانی از علاقه‌مندان به حضور در سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر هستند.

منبتی در پایان گفت: پنج سالن سینما در پردیس سینمای ملت، پنج سالن سینما در پردیس سینمای آزادی، یک سالن از پردیس راگا، یک سالن از پردیس تماشا و سالن اصلی مجموعه ایوان شمس مجموعه 13 سالنی است که در این دوره از جشنواره آماده ارائه خدمات مختلف به سینمادوستان هستند.

کد خبر 2214117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha