پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۲۵

اعضای شورای شهر فرصت‌های طلایی توصیه‌ها و ارشادات رهبری انقلاب را از دست ندهند

اعضای شورای شهر فرصت‌های طلایی توصیه‌ها و ارشادات رهبری انقلاب را از دست ندهند

عضو شواری شهر تهران گفت: امیدوارم ما تمامي اعضاي شورای شهر تهران که مخاطبان مستقیم توصیه‌ها و ارشادات رهبری انقلاب قرار گرفته‌ایم این فرصت‌های طلایی را از دست نداده و از نحوه پشتیبانی‌های موثر رهبری که عالمانه‌ترین و نیرومندترین حمایت‌ها در روند انجام رسالت و مدیریت شهری خویش بهره‌های کافی و مؤثر برخوردار شویم.

به گزارش خبرگزاري مهر، سي و هشتمين جلسه شوراي شهر تهران صبح سه شنبه برگزار شد.

در اين جلسه ابتدا محمد حقانی در نطق پیش از دستور به ديدار اعضاي شوراي شهر با رهبر معظم انقلاب اسلامي اشاره كرد و گفت: رهبر انقلاب در جریان دیدار روز گذشته خود با اعتبار جایگاه رسمی دفاع از حریم زندگی و سلامت شهروندان و حفظ ذخایر طبیعی شهر و هم به دلیل حضور فعال تاریخی خویش در جریان سه دهه مدیریت اجرایی سرفرازانه کشور نظریات صاحب و ارزشمندی را ارائه کردند كه باید با جدیت و اهمیت روی کلام و نظر ایشان متمرکز شویم و به فرازهای مختلف دیدگاه‌های ایشان از جوانب مختلف توجه نمود و راهکارهای اجرایی لازم را به منظور تحقق منویات و فرامین معظم‌له تعیین کنیم.

وي افزود: ‌امیدوارم ما تمامي اعضاي شورای شهر تهران که مخاطبان مستقیم توصیه‌ها و ارشادات رهبری انقلاب قرار گرفته‌ایم این فرصت‌های طلایی را از دست نداده و از نحوه پشتیبانی‌های موثر رهبری که عالمانه‌ترین و نیرومندترین حمایت‌ها در روند انجام رسالت و مدیریت شهری خویش بهره‌های کافی و مؤثر برخوردار شویم.
 
حقاني اظهار داشت: برنامه‌ریزی از ضرورت‌ها و الزاماتی است که در هیچ شرایطی نمی‌توان از آن چشم پوشید و توسعه همه‌جانبه در گروه نظام برنامه‌ریزی همه جانبه است و برنامه‌ریزهای دراز مدت دلالت بر عمر حرکت برای توسعه متوازن و وصول هوشمندانه به اهداف موردنظر دارد و برنامه‌ریزی نظامی است که با تکیه بر فرصت ها و امکانات که در اختیار و با بهره‌گیری از نقاط قوت می توان تهدیدها را به حداقل رساند و ضعف‌ها را از میان برد و به هدف تعریف شده دست یافت.
 
اين عضو شوراي شهر گفت:شهرداری تهران و مدیریت آن بزرگترین جغرافیایی جمعیتی را با 8 میلیون نفوس در شب و 11 میلیون در روز در اختیار دارد و این اعداد و ارقام بزرگ ما را به سوی برنامه‌ریزی هدفمند و نظام درآمدی هوشمند می‌خواند و انجام هزینه‌های بجا و درست در پروژه‌های ضروری، باید متکی بر درآمدهای پایدار و هدفمند باشد.
 
حقاني گفت: شهر فروشی فی‌الواقع همان چوب تاراج و حراج زدن به سرمایه ملی شهر است و ارقام وحشتناک چند میلیونی متر مربع تراکم که هر سال از ذخیره ملی شهرها و زندگی مردم فروخته می‌شود، لازما سرمایه‌ها و درآمدهای هنگفتی را سرمایه‌داران سرازیر می‌ کند و عملا تعادل اقتصادی را در مسکن نیز بهم می‌زند.
 
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: عارضه فروش تراکم در مقام تمثیل مشابه فروش بی‌رویه ذخایر نفت توسط دولت است و دولتمردان به جای ارائه خدمات خوب به مردم و اخذ هزینه‌های آن، که البته امری مشکل و پر مسئولیتی است، خود را از شر آن رها ساخته و به یمن ذخایر فراوان نفت و منابع زیرزمینی، از منابع نسل‌های آتی به طور بی‌رویه ارتزاق می‌کند و درآمدهای سرشار نفتی را در تداوم امر مدیریت خویش به کار می‌بندد.
 
حقانی گفت: دولت از محل مالیات و یا ارائه خدمات باید به مردمش خدمت برساند و تنها باید اجازه داشته باشد که در حد ضرورت و کفاف از منابع زیرزمینی نفت آن هم در مسیر خلق سرمایه‌های بعدی و زیرساخت‌ها استفاده کند و به همین دلیل شهرداری نیز باید روال انجام مدیریت هزینه‌های خود را روی انجام خدمات و وضع عوارض پر هزینه استوار کند. نه عوارض بر تولید و استفاده اندک و به حد ضرور از فروش تراکم را حفظ در مسیر زیرساخت‌های شهری و یا نوسازی و بهبود فضای زندگی مردم تعریف کند.
 
کد خبر 2214152

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha