پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۳۰

ساخت مجسمه از تختی در کسوت کارمند راه‌آهن/ تهران سه مجسمه از تختی دارد

ساخت مجسمه از تختی در کسوت کارمند راه‌آهن/ تهران سه مجسمه از تختی دارد

مدیر امور حجم سازمان زیباسازی شهر تهران از پیشنهاد رئیس شورای شهر مبنی بر ساخت مجسمه‌ای از جهان‌پهلوان تختی و نصب آن در راه‌آهن تهران استقبال کرد.

سید مجتبی موسوی مدیر امور حجم سازمان زیباسازی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد پیشنهاد احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران مبنی بر ساخت و نصب مجسمه‌ای از زنده‌یاد جهان‌ پهلوان تختی در راه‌آهن تهران گفت: وقتی مسجدجامعی در گشت و گذار و بازدید از مناطق تهران به راه‌آهن رفته و مشخص شد که جهان پهلوان تختی 15 سال کارمند راه‌آهن بوده است، پیشنهاد داد که مجسمه‌ای از آن زنده‌یاد ساخته و در این مکان نصب شود.

موسوی با استقبال از ساخت این مجسمه گفت: حتما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد و من نیز از ساخت چنین مجسمه‌ای که نشان می‌دهد آن برگوار در کنار ورزش به کار عادی در یکی از ادارات تهران نیز مشغول بوده است، استقبال می‌کنم.

مدیر امور حجم سازمان زیباسازی شهر تهران در مورد مجسمه‌های تختی در شهر تهران توضیح داد: اکنون سه مجسمه از جهان پهلوان تختی در شهر تهران نصب است؛ پیکره کامل تختی اثر زنده‌یاد محمدعلی مددی در پارک بهاران منطقه 14، سردیس تختی در میدان تختی منطقه 14 و یک مجسمه کامل از زنده‌یاد تختی در بوستان جوانمردان که هر سه مجسمه از کیفیت خوبی برخوردارند.

مدیر گالری برگ در پایان سخنان خود گفت: مطمئنا برای ساخت مجسمه تختی در راه‌آهن برنامه‌ریزی می‌کنیم تا مردم نیز بدانند این پهلوان بزرگ معاصر کشور در زندگی روزمره خود کجا کار می‌کرده است.

احمد مسجد جامعی رئیس شورای شهر تهران در ادامه بازدیدهای هفتگی خود از مناطق تهران، چندی پیش از منطقه 16 بازدید کرد. وی ابتدا بازدیدی از راه‌آهن تهران داشت و در ادامه بازدیدی را از برگه‌های ماموریت و پرسنلی جهان پهلوان تختی به عنوان پرسنل راه‌آهن به عمل آورد.

مسجد جامعی در حاشیه بازدید از ایستگاه راه‌آهن با اشاره به خصوصیات و ویژگی‌های جهان پهلوان تختی گفت: باید تندیسی از جهان پهلوان تختی ساخته و در ایستگاه راه‌آهن نصب شود.

کد خبر 2214211

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha