پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۲۹

انصاری:

عدم صرفه جویی درمصرف گاز موجب مشکلات جدی خواهد شد

عدم صرفه جویی درمصرف گاز موجب مشکلات جدی خواهد شد

زنجان -خبرگزاری مهر: استاندارزنجان گفت : در صورت عدم همکاری مردم برای صرفه جویی درمصرف گاز با مشکلات جدی در این بخش مواجه خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، جمشید انصاری  ظهر پنجنشنبه با بیان این مطلب، برلزوم همت همگانی مشترکین گاز طبیعی برای عبور از وضعیت بحرانی تامین گاز تاکید کرد.

وی اظهار داشت: برای گذر از وضعیت عدم تعادل شدید بین عرضه و تقاضای گاز و جلوگیری از قطع گاز مشترکین خانگی با وجود اعمال محدودیت شدید در بخش های صنعتی و حتی قطع گاز مصرفی بخشی از صنایع استان صرفه جویی درمصرف این انرژی به خصوص در روزهای سرد ضروری است.

استاندار زنجان، بااشاره به اعلام وزیر نفت مبنی بر تحویل روزانه حدود 570 میلیون مترمکعب گاز شیرین به شرکت ملی گاز ایران و مصرف گاز روزانه 450 میلیون مترمکعبی مصارف خانگی و اصناف گفت: سرمای پیش رو بیانگر ضرورت اعمال محدودیت های بیشتر و مراقبت های جدی تر از جمله تعدادی از ایستگاه های CNG است که با روند موجود مصرف متاسفانه در دستور کار قرار می گیرد.

انصاری با تاکید بر اعمال بخشنامه معاون ریاست جمهوری در مورد صرفه جویی مصارف سوخت در ادارات دولتی بر آمادگی همه دستگاه های اجرایی استان برای مقابله با بحران قطعی گاز و همکاری و هماهنگی لازم در اعمال محدودیت های مصارف گاز در بخش نیروگاه ها، صنایع و در صورت لزوم جایگاه های CNG تاکید کرد.

وی تصریح کرد: به منظور صرفه جویی در مصرف گاز طبیعی، کلیه وزارتخانه ها، سازمانها، موسسات و شرکت های دولتی و استانداری های سراسر کشور موظف به رعایت اصول صرفه جویی هستند.

استاندار زنجان یادآورشد: رعایت دمای 21-18 درجه در فضای داخلی و بسته و دمای 18 درجه در راهروها و فضای عمومی، روشن کردن وسایل گرمایشی از یک ساعت قبل از آغاز کار و خاموش کردن آن یک ساعت قبل از پایان کار، خاموش کردن وسایل گرمایشی در روزهای تعطیل برای ساختمانهایی که سیستم حرارت مرکزی ندارند، انجام معاینه فنی، تعمیر وسایل گرمایشی و دیگر اقدامات لازم برای افزایش بازدهی وسایل گاز سوز مانند نصب سامانه پایش هوشمند موتور خانه از مصوبات بخشنامه ابلاغی است.

انصاری،همچنین از مشترکین  خواست مانند همیشه، با رعایت هر چه بیشتر مصرف بهینه انرژی یاریگر دولت و شرکت گاز در مدیریت بحران احتمالی گاز باشند.

کد خبر 2215818

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha