به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله زین العابدین قربانی در خطبه های این هفته نماز جمعه رشت افزود: وحدت پیش نیاز جامعه اسلامی است.
وی تاکید کرد: دشمنان می خواهند بین مسلمانان اعم از شیعه و سنی وحدتی نباشد زیرا اختلاف بین این دو گروه از نقشه ها و توطئه های دشمنان برای نابودی مسلمانان است.
خطیب جمعه رشت گفت: مسلمانان باید هوشیار باشند و وحدت عملی را در جامعه تقویت و در دام حیله و مکر دشمنان اسلام قرار نگیرند بلکه با برادری و انسجام در مقابل استکبار ایستادگی کنند.
وی تفرقه افکنی بین مسلمانان را از اصلی ترین برنامه های دنیای غرب دانست و افزود: دشمنان با تفرقه و ایجاد اختلاف می خواهند به اهداف شوم خود دست یابد و همچنان بر ممالک اسلامی حکومت کنند و از مواهب و امکانات این کشورها بهره مند شوند.
آیت الله قربانی در ادامه به میلاد پر برکت امام صادق علیه السلام نیز اشاره کرد و اظهارداشت: این امام همام راهگشای همه نیکی های و خوبی ها و دریچه نورانی به سوی بشریت است.
وی همچنین بر لزوم رعایت تقوا و اخلاق مداری در جامعه تاکید کرد و اظهارداشت: براساس سفارش های پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیه السلام رعایت تقوا در تمامی امور زندگی به عنوان یک راهکار اساسی در راستای تکامل اخلاقی انسان به شمار می رود.
امام جمعه رشت به نقش تقوا در زندگی انسان ها اشاره کرد و یادآورشد: تقوا عامل نزدیکی به خداوند و دوری از گناه و معصیت است.
نظر شما