به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوز، چودری نثار علی خان وزیر کشور پاکستان در دیدار با نواز شریف نخست وزیر این کشور ضمن تشریح نحوه عملیات نظامی در کراچی، بازداشت شمار زیادی از شبه نظامیان در این شهر را موفقیت آمیز خواند و گفت: عملیات کراچی وارد مرحله سوم شده است.
خبر دیگر اینکه روز گذشته بر اثر انفجار انتحاری در یک مرکز مذهبی در پیشاور هفت نفر کشته و بیش از 55 فرد دیگر از جمله شماری کودک زخمی شدند که حال بسیاری از آنها وخیم گزارش شده است. شماری از کارشناسان هدف از این انفجار را برهم زدن وحدت بین گروههای مذهبی در ایام سالروز میلاد پیامبر اسلام(ص) معرفی کردند.
همچنین دادگاه ویژه محاکمه پرویز مشرف از به تعویق افتادن پرونده رسیدگی به اتهامات رئیس جمهوری پیشین پاکستان خبر داد.
خبر دیگر اینکه خرم دستگیر خان وزیر تجارت پاکستان در پنجمین اجلاس سارک در دهلی نو در گفتگو با خبرگزاری پی تی آی با اشاره به تصمیم اسلام آباد برای گسترش روابط تجاری با هند در عین حال به مشکلات موجود بر سر راه بهبود روابط اقتصادی از جمله صدور روادید، نبود امکانات ارتباطی و روابط بانکی پرداخت.
وی در ادامه به مذاکرات دولت هند و پاکستان برای گسترش روابط تجاری خود از طریق مرز واگه و تمایل بانک دولتی پاکستان برای مذاکره با بانک مرکزی هند به منظور افتتاح سه شعبه بانک در هند پرداخت.
همچنین مقامات پلیس ایالت پنجاب پاکستان از کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن 60 فرد دیگر بر اثر انفجار بمب جاسازی شده در خط ریل قطار مسافربری در شرق این کشور خبر دادند که از شهر پیشاور در مرکز ایالت خیبرپختونخوا عازم کراچی مرکز ایالت سند در جنوب پاکستان شده بود و بر اثر این انفجار هفت واگن قطار واژگون شدند.
تعویق پرونده رسیدگی به اتهامات مشرف/ انفجار در شرق پاکستان 65 کشته و زخمی به جا گذاشت

تصمیم اسلام آباد برای گسترش روابط تجاری با هند، به تعویق انداختن پرونده رسیدگی به اتهامات مشرف و کشته و زخمی شدن 65 نفر بر اثر انفجار در شرق پاکستان از جمله خبرهای مرتبط با این کشور به شمار می رود.
کد خبر 2216364
نظر شما