حسن عباسی در گفتگو با خبرنگار مهر افرود: در کشت جو هم امسال 70 هزار هکتار کشت داشتیم که نسبت به سال گذشته با کاهش کشت مواجه بودیم.
وی تصریح کرد: محصولاتی مانند نخود فرنگی و باقلا نیز تاکنون هزار و 700 هکتار تاکنون کشت شده است.
وی در خصوص محصول سیب زمینی در سال جاری در استان بیان داشت : امسال چهار هزار و 470 هکتار در سطح استان قرارداد کشت سیب زمینی بسته شده و تاکنون که نزدیک به 20 روز از آغاز زمستان می گذرد نزدیک به سه هزار و 150 هکتار سیب زمینی در استان کشت شده است والبته این کشت همچنان ادامه دارد.
وی افزود: امسال برنامه ما برای کشت این محصول این بود که ارقام اصلاح شده برای کشت به کشاورزان معرفی شود و در اختیار آنان گذاشته شود و این اقدام نیز تاکنون اجرایی شده است. کارگاه های آموزشی برای آموزش کشاورزان در کشت و داشت و برداشت این محصول نیز در استان برای کشاورزان گذاشته شد.
عباسی با بیان اینکه سال گذشته دو هزار و 500 هکتار از اراضی استان به کشت این محصول اختصاص یافته بود گفت: امسال پیش بینی ما این است که کشت این محصول در استان به سه هزار و 500 تا چهار هزار هکتار برسد.
نظر شما