پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۸ دی ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲

حجت‌الاسلام بهرامي خبرداد:

فعاليت ۸۵۰ روحاني براي اشاعه فرهنگ قرآن در کارکنان ناجا

فعاليت ۸۵۰ روحاني براي اشاعه فرهنگ قرآن در کارکنان ناجا

شیراز - خبرگزاری مهر: رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا از فعاليت ۸۵۰ روحاني براي اشاعه فرهنگ قرآن، و ارتقاء بينش سياسي کارکنان ناجا خبر داد و گفت: ارتباط و انس با قرآن در ناجا، به يک فرهنگ تبديل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامي در آئين بازگشايي نمازخانه فرماندهي انتظامي شهرستان جهرم استان فارس در جمع کارکنان اين مجموعه، با تبريک هفته وحدت اظهار کرد: مسلمان‌ها بايد با اتحاد و همبستگي خود و شناخت دشمنان با عوامل نفاق و چنددستگي مبارزه کرده و به وحدت کامل برسند.

وي با اشاره به اينکه نخستين اقدام پيامبر اسلام (ص) پس از هجرت پايه‌گذاري مسجد قبا بود، گفت: اين مهم نيز با ساخت مسجد النبي (ص) ادامه پيدا کرد و اين مکان‌ها به عنوان محل تجمع مسلمانان شناخته شد.

رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا با بيان اينکه اقامه نماز به جماعت و تجمع مسلمانان به‌طور مجتمع اگرچه به عنوان يک واجب شرعي در فروع دين مطرح نيست ،اما نشان دهنده لزوم اجتماع آنها در جامعه است.

حجت الاسلام بهرامي با اشاره به اهميت اقامه نماز جماعت در نيروي انتظامي گفت: اين مهم با احيا شدن ستاد اقامه نماز در کشور به وقوع پيوست و اکنون در بسياري از مراکز نيروهاي مسلح، مساجد زيبا و مناسبي ساخته شده و اقامه نماز جماعت و برنامه هاي فرهنگي و مذهبي در آن اجرا مي‌شود.

وي با بيان اشاره به احيا شدن بحث زکات، تفسير قرآن و مسائل مربوط به مهدويت توسط بزرگان مذهبي کشور، خاطرنشان کرد: در نيروي انتظامي ارتباط و انس با قرآن تبديل به يک فرهنگ شده است و در ابتداي طرح حفظ قرآن در ناجا تعداد 49 هزار نفر نام‌نويسي و مشغول به حفظ اين کتاب آسماني شدند.

رئيس سازمان عقيدتي سياسي ناجا با اشاره به برنامه‌ريزي در راستاي توسعه فرهنگ قرآن در جامعه، بيان کرد: تعداد 850 روحاني در مجموعه عقيدتي سياسي ناجا در راستاي اشاعه فرهنگ قرآن، توسعه اخلاق و برنامه‌هاي بصيرتي براي ارتقاء بينش سياسي کارکنان نيروي انتظامي مشغول به فعاليت هستند.

در اين مراسم سرهنگ يوسف ملک‌زاده فرمانده انتظامي شهرستان جهرم نيزگفت: نمازخانه" فدک" با کاربري چند منظوره در مساحت 330 متر مربع و با اعتباري افزون بر 110 ميليون تومان در مدت يک‌سال ساخته شده است.

کد خبر 2216543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha