ادهم کرد در گفتگو با مهر اظهار داشت: احداث این سالن ورزشی از سال 91 آغاز و با اعتبار 530 میلیون تومان از محل اعتبارات وزارت نفت در دستور کار قرار گرفت.
وی زیر بنای این سال ورزشی را یک هزار متر مربع عنوان کرد و افزود: با افتتاح و راه اندازی این سالن زمینه برخورداری و فعالیت روزانه بیش از 500 ورزشکار در این بخش ازامکانات استاندار ورزشی فراهم می شود.
کرد با بیان اینکه افتتاح این سالن یکی از آرزوهای دیرینه جوانان این بخش است ادامه داد: احداث این سالن در بخش ناهوک با 2 هزار نفر جمعیت و دارای 200 نفر ورزشکار ثمرات زیادی برای مردم منطقه داشته و زمینه شکوفایی بسیاری از جوانان را در رشته های ورزشی فراهم می سازد.
وی ادامه داد: در شهرستان سراوان تعداد 16 هزار نفر ورزشکار در رشته های مختلف فعالیت دارند که تعداد 3 هزار نفر از آنها به صورت سازمان یافته دارای کارت بیمه ورزشی هستند.
نظر شما