۱ شهریور ۱۳۸۴، ۲۳:۳۰

ابوطالب در موافقت با وزير پيشنهادي ارشاد عنوان كرد:

ارشاد جاي صفار هرندي است كه سال ها دشمن را در لباس فرهنگ و هنر رصد كرده است// مديريت فرهنگ و هنر، مديريت "ابزار" نيست

ارشاد جاي صفار هرندي است كه سال ها دشمن را در لباس فرهنگ و هنر رصد كرده است// مديريت فرهنگ و هنر، مديريت "ابزار" نيست

سعيد ابوطالب نماينده تهران در مجلس شوراي اسلامي در موافقت با برنامه هاي محمد حسين صفار هرندي وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت كه اين وزارتخانه جاي او است كه سال ها دشمن را در لباس فرهنگ و هنر رصد كرده است.

به گزارش خبرنگار پارلماني" مهر"، ابوطالب كه بعد از ظهر امروز در جلسه علني مجلس شوراي اسلامي سخن مي گفت، تحول فرهنگي را مهمترين خواست مردم در انتخابات سوم تير دانست و به دفاع از وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي و برنامه هاي وي پرداخت.

نماينده تهران گفت: روحيه تفرعن بخشي از مديران داخل حاكميت، وادادگي و احساس ضعف عده اي از كارگزاران نظام در مقابل دشمن و بيگانه ، رواج دروغ ، ريا، دين فروشي ، افراط و تفريط و جعل ابتذال به جاي آزادي عامل اصلي رنسانس و بازگشت به اصول استوار فرهنگي بود.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با اشاره به معرفي حسين صفارهرندي براي تصدي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: آقاي صفارهرندي ليبراليسم فرهنگي و اباحه گري و آزادانديشي را مي شناسد و مقابله با آن را در عرصه مطبوعات تجربه كرده است.

ابوطالب ادامه داد: توسعه فرهنگي يعني تعميق باورها، ارزش ها ونهادينه ساختن هنجارهاي جامعه و اين نوع نگاه به توسعه فرهنگي حتما نيازمند مدل بومي و انحصاري است  كه غير قابل تقليد و گرته برداري مي باشد و اغلب به عدد و رقم و آمار تبديل نمي شود وآثار آن را نيز بايد در پديده هاي اجتماعي جستجو كرد.

اين نماينده مجلس افزود: سخت معتقدم كه در هجوم فرهنگي دشمن ما آسيب ديده ايم و هنوز هم به شدت آسيب پذيريم ؛ چون سياست تساهل و تسامح جاي پاي دشمن را در بعضي از عرصه ها ي فرهنگي و هنري باز كرده و تغافل، فرصت هاي زيادي را سوزانده است و بر اين اساس وزارت ارشاد جاي حضور آقاي صفارهرندي است كه سال ها است  دشمن را در لباس فرهنگ و هنر رصد مي كند.

ابوطالب افزود: صفارهرندي زبان اهل قلم و هنر را مي شناسد و قدر دقايق بي بازگشت نسل جوان تشنه مفاهيم بلند انساني ودل بسته به هنر و ادبيات و سينما و شعر را مي داند.

وي با اشاره به اين كه دو وجه عرصه فرا روي كشور، حوزه عمل نظام سلطه جهاني و اراده و سياست گذاري و قدرت مديريت فرهنگي است، گفت : نظام سلطه مي خواهد كه ما نباشيم و اگر هم هستيم بي هويت، منفعل و مهره اي در بازي آنها باشيم؛ چنانچه هاليود براي ارتقاي هنر فيلم نمي سازد، بلكه دروغ هاي بزرگ آمريكا را باور پذير مي كند.

نماينده تهران ادامه داد: هاليوود وظيفه اي جز تحقير ملت ها، منفعل ساختن فرهنگ ها و تمدن هاي كوچك و بزرگ و تسخير روح و ذهن جوانان كشورهاي در حال توسعه و حتي توسعه يافته ندارد.

ابوطالب  تصريح كرد: ما مي خواهيم استقلال فرهنگي داشته باشيم ، پس مامور به مقاومت هستيم و براي بقاء چاره اي جز خارج شدن از وضعيت انفعالي فعلي در عرصه فرهنگ و هنر نداريم.

نماينده تهران تصريح كرد: صفار هرندي مي داند كه مديريت فرهنگ و هنر، مديريت ابزار نيست، بلكه امكان سازي براي آدم هاي فكور و جسوري است كه به فرموده امام (ره) معتقدند كه هنري پاك و زيبا است كه كوبنده سرمايه داري مدرن و نابود كننده اسلام رفاه، تجمل و التقاط و سازش و فرومايگي باشد وصفارهرندي به اين گفته هاي امام (ره) ايمان دارد.

ابوطالب در پايان اظهار داشت: ارشاد در جمهوري اسلامي ايران به مردي بيش از يك هنرمند، بيش از يك مدير عملگرا نيازمند است؛ وزارت ارشاد به كسي نياز دارد كه فهم دقيقي از تئوري هاي فرهنگ، هنر و رسانه داشته و خود در مركز ثقل اين اتاق فكر حضور داشته باشد و بي شك صفارهرندي يكي از بهترين گزينه هاي موجود است.

وي از وزير پيشنهادي فرهنگ و ارشاد اسلامي خواست تا روزي كه به اين هدف دست نيافته است، آرام ننشيند و متذكر شد كه مي داند كه صفارهرندي به اين توصيه عمل كرده و آرام نخواهد نشست.

کد خبر 221759

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha