پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ دی ۱۳۹۲، ۱۳:۰۰

ثقتی:

"دف نوازان سحوری" و " نمایش شیر شیر بیمار، روباه روباه مکار" در رشت

"دف نوازان سحوری" و " نمایش شیر شیر بیمار، روباه روباه مکار" در رشت

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت گفت: کنسرت گروه دف نوازان سحوری یازدهم بهمن ماه امسال در سالن شهید ابراهیم انصاری ( وارش ) مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا (ص) رشت برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ثقتی ظهر دوشنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: گروه دف نوازان سحوری از سال 84 و به همت محمد رضا فهیم گیلانی تشکیل شد و تاکنون به اجرای برنامه ها و کنسرت های گوناگون در نقاط مختلف ایران پرداخته است.

وی اظهارداشت: این برنامه در سه بخش به اجرای موسیقی مکی پردازد که بخش اول آن شامل سحوری نوازی و دکلمه اشعار مولانا از سوی ژاله صادقیان از گویندگان توانای کشور خواهد بود و اجرای آواز با صدای آقای مجید بنده ای در دستگاه اصفهان از دیگر برنامه های این بخش است، بخش دوم شامل دف نوازی گروهی اعضای  کنسرت و بخش سوم هم شامل اجرای دف، نی وتنبک خواهد بود.

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت گروه دف نوازان را به ترتیب ریحانه فهیم گیلانی، سوگند موحدی، سوزان پور هادی برنا، هاله حمیدی، شکیبا صادق پور، شادی زمانی، آیناز لشکری، بهاره جاهد منش، زهرا فهیم گیلانی، زهره صمیمی، عرفان معصومی، نینا قویدل، مطهره دودمانی، کوثر شفیعی، شادی اسماعیلی مهر، دیبا وحدانی و آزاده مسرور ( نوازنده تمپو و تنبک ) معرفی کرد.

وی همچنین هنرمندان میهمان این برنامه را ژاله صادقیان ( راوی )، اسحاق چگینی ( نوازنده نی )، سحاب تربتی ( نوازنده تنبک ) و مجید امیر بنده ای ( آواز ) نام برد.

ثقتی یادآور شد: گروه دف نوازان سحوری یازدهم بهمن ماه جاری ساعت 19 در سالن شهید ابراهیم انصاری ( وارش) مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا (ص) رشت برای علاقمندان به هنر موسیقی به اجرای برنامه خواهند پرداخت.

وی متذکر شد: علاقمندان برای دریافت بلیط می توانند به آموزشگاه موسیقی آوای ایرانی، انتشارات هدایت، کتابفروشی بدر و فروشگاه موسیقی سروش مراجعه کنند.

نمایش شیر شیر بیمار ، روباه روباه مکار در رشت

رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت گفت: نمایش شیر شیر بیمار، روباه روباه مکار از یکم تا نهم بهمن ماه در سالن شهید انصاری ( وارش ) مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء (ص) رشت به روی صحنه می رود.

وی افزود: این نمایش که به همت گروه نمایش ترنم وارش رشت و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان و بر اساس یک قصه قدیمی ایرانی، به نویسندگی و کارگردانی علی حاج علی عسگری به روی صحنه خواهد رفت روایتگر داستانی کودکانه و ویژه این گروه سنی است.

ثقتی اظهارداشت: قصه این نمایش چنین است " شیر جنگل پیر است و بیمار ، روباه جنگل گرسنه است و مکار. روباه تصمیم می گیرد شکاری بدست بیاورد و از شیر برای شکار کمک می گیرد ، شیر را می فریبد و در نهایت ... ".

وی گفت: ابراهیم حسن زاده ( در نقش روباه )، رضا قربانپور ( در نقش شیر )، سجاد نقی زاده ( در نقش الاغ ) و مریم قلی زاده ( در نقش خانوم خانوما ) از بازیگران این نمایش کودک هستند و موسیقی آن نیز از سوی مرتضی یکرنگ با الهام از موسیقی فولکور گیلان ساخته شده است.

به گزارش مهر، نمایش شیر، شیر بیمار ، روباه، روباه مکار از یکم تا نهم بهمن ماه امسال صبح ها در سالن شهید ابراهیم انصاری ( وارش ) مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیا (ص) رشت به روی صحنه خواهد رفت و علاقمندان برای هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره های 09393721206 و 09395371557 تماس حاصل کنند.

کد خبر 2217622

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha