به گزارش خبرنگار مهر، ایرج احمدی ظهر دوشنبه،در کار گروه امور اقتصادی استان افزود: عمدهترین صادرات فرش از استانهای تهران و قم است.
وی به نحوه فروش و توزیع محصولات توزیعی در استان اشاره کرد و گفت: بیش از 80 درصد عمده تولید محصولات در کارگاههای استان است و 60 درصد تولید در شهرها و روستاهای استان زنجان بر اساس سفارش قبلی صورت میگیرد.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان، با اشاره به اینکه فروش فرشهای دستباف استان زنجان معمولاً در تهران و قم انجام میشود گفت: در حال حاضر در هفت استان از جمله زنجان، خراسان جنوبی، گلستان، ایلام، اردبیل، خراسان شمالی، سیستان بلوچستان پروژه توسعه خوشه فرش و گلیم استان شروع شده است.
احمدی تاکید کرد: خراسان شمالی و استان قم در این زمینه جزو استانهای پیشتاز کشور است.
وی با بیان اینکه 10 واحد سنتی رنگرزی در استان زنجان فعال است گفت: 800 واحد تولیدی فرش دستباف در استان وجود دارد و همچنین 18 تعاونی فرش بافی در استان فعال است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان، تعداد افراد دارای کار استان در این حوزه را 23 هزار و 600 نفر عنوان کرد.
احمدی یاد آورشد: توسعه خوشههای صنعتی توان حضور در بازارهای هدف را افزایش میدهد بنابراین توجه به این امر بسیار الزامی است.
وی، با اشاره به الویت بندی خوشه صنعتی استان زنجان افزود: روی، صنعت فرش، چاقو، زیتون و فرآوردههای آن و فرآوردههای لبنی جزو الویتهای این خوشه است.
معاون صنایع کوچک شرکت شهرکهای صنعتی استان زنجان گفت: 23 هزار دار قالی در سطح استان وجود دارد.
نظر شما