پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱ بهمن ۱۳۹۲، ۸:۵۳

رسولی:

تعرفه عوارض سال 93 شهرداری صالح آباد برای بانکها لازم الاجرا است

تعرفه عوارض سال 93 شهرداری صالح آباد برای بانکها لازم الاجرا است

بهار- خبرگزاری مهر: شهردار صالح آباد با بیان اینکه تعرفه عوارض سال 93 برای بانکها لازم الاجرا است، گفت: بانکها باید با پرداخت به موقع عوارض به شهرداری در ارائه خدمات این ارگان را یاری کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد رسولی عصر دوشنبه در جمع مسئولین بانکهای شهر صالح آباد عنوان داشت: مفاد تعرفه سال 93 پس از تأیید نهایی و چاپ در نشریات برای همگان و به خصوص بانکها لازم الاجرا است و بانکها باید با پرداخت به موقع عوارض به شهرداری در ارائه خدمات این ارگان را یاری کنند.

رسولی اظهار داشت: عوارض افتتاح بانکهای دولتی، صندوق های قرض الحسنه برحسب مساحت، قیمت منطقه، وضعیت ملک و بهاء خدمات و عوارض سالیانه بانکها دارای دستورالعملهای مشخصی است که بر حسب مساحت و قیمت منطقه محاسبه می شود.

وی افزود: در بحث عوارض عابر بانکها نیز با توجه به اینکه در کشور فعلا وضعیت مشخصی ندارد در تعرفه سال 93 نیز گنجانده نشده است.

بانکها باید از ربا خواری جلوگیری کنند

رسولی زندگی تمامی اقشار را در روزگار کنونی وابسته به بانکها برشمرد و گفت: بانکها نیز برای جلوگیری از رباخواری در جامعه باید ضمن اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم در خصوص ارائه تسهیلات به آسان سازی تسهیلات نیز اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه ارسال رونوشت میزان عوارض معوق بانکها و ارسال تعرفه عوارض سال 93 پس از انتشار در روزنامه ها در اسرع وقت انجام خواهد شد، اعلام داشت: تهیه کیسه پلاستیکی برای بازیافت زباله های کاغذی بانکها توسط شهرداری، وصول مطالبات شهرداری از بانکها در اسرع وقت، بازنگری زمان بندی شهرداری برای تنظیف معابر پر تردد، معرفی افراد دارای ملک به بانکها با عنوان اینکه در اولویت اجرای طرحهای عمرانی نیست، هماهنگی لازم با بازیافت زباله همدان برای ارائه خدمات به بانکها و نصب سطل های بازیافت در درب ورودی بانکها نیز توسط شهرداری انجام خواهد شد.

رسولی همچنین اذعان داشت: بانکها می توانند با اعمال همکاریهای لازم با شهرداری و پرسنل آن در خصوص ارائه خدمات مطلوب به آنان و در مقابل استفاده بانکها از سامانه پیامکی شهرداری و سایت شهرداری با توافقنامه، این ارگان را در راستای توسعه شهر یاری دهند.

کد خبر 2218241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha