به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، محمدنجار كه در جلسه علني روز سه شنبه مجلس شوراي اسلامي از برنامه هاي خود دفاع مي كرد، با اشاره به شرح وظايف وزارت دفاع گفت كه برنامه هاي خود را با توجه به چالش هاي اين وزارتخانه در 8 محور ارايه كرده است.
وي با تاكيد بر اين كه "80 درصد فعاليت وزارت دفاع در بخش صنعتي و تحقيقاتي است"، مهندسي مجدد در وظايف و ساختار و حذف ستادهاي موازي درون اين وزارتخانه را مهمترين محور برنامه هاي خود دانست.
محمد نجار بر لزوم فعال ساختن بخش برون سپاري و استفاده از امكانات صنعت كشور براي وزارت دفاع تاكيد كرد و آن را زمينه ساز صرفه جويي و ايجاد اشتغال و افزايش بهره وري خواند.
وي مشاركت در بخش هاي انرژي، حمل و نقل و خدمات، ساخت تجهيزات نفتي خودروهاي سنگين و شناورها و بخش IT را از برنامه هاي جدي وزارت دفاع در دولت آينده دانست و تاكيد كرد كه "بايد پروژه ها را در سرچشمه تعريف كنيم و با هماهنگي دولت از آغاز آن را در دست بگيريم".
وزير پيشنهادي دفاع با اشاره به كاهش بودجه وزارت دفاع در سال هاي اخير اظهار داشت: بايد از حمل كاهش هزينه ها و حذف ستادهاي موازي و استفاده از بخش صنعت كشور و بالا بردن صادرات و بالا بردن كيفيت محصولات، بودجه وزارت دفاع را افزايش دهيم.
وي همچنين بر لزوم تخصيص بودجه مناسب از سوي دولت در بخش دفاعي تاكيد كرد و ضرورت جلوگيري از هرز رفتن توانمندي مديران وزارت دفاع را از ديگر محورهاي اصلي برنامه خود خواند.
وزير پيشنهادي دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، ارتقاي استاندارد و كيفيت محصولات توليدي، توسعه فناوري در زمينه نانو، اطلاعات، رشد و تقويت سيستم هاي پدافند هوايي موشك ها، رشد و توسعه در زمينه مواد نو، مهمات پيش رفته و هوشمند و سيستم هاي زرهي و هوشمند سازي توپخانه، شناورها، تجهيزات فرماندهي، ساخت تجهيزات مربوط به جنگ نا متقارن و سرباز آينده و تجهيزات جنگ الكترونيك را از اساسي ترين موارد قابل پيگيري در بخش صنعت و تحقيقات وزارت دفاع دانست.
نجار، مستند سازي تكنولوژي و دستاوردهاي مهم صنايع دفاعي، همكاري با مراكز علمي و دانشگاهي و جذب نخبگان و همچنين بحث خلاقيت و نوآوري در وزارت دفاع را از ديگر محورهاي برنامه خود خواند.
وي گفت: در راستاي فرمايشات فرماندهي معظم كل قوا مبني بر استفاده از راه هاي ميانبر و با استفاده از تفكر خلاق و حداقل زمان و سرمايه گذاري روش هايي اتخاذ خواهد شد كه بتوان در شرايط حساس بيشترين ضربه را بر دشمن وارد كرد و اين مهم با استفاده از مجربين نيروهاي مسلح به ويژه جهادهاي خودكفايي و نيروهاي دانشگاهي، نخبگان و افرادي كه صاحب فكر و تجربه در دفاع مقدس بوده و از اين بخش رفته اند، محقق خواهد شد.
نجار ايجاد وفاق و مودت ميان ستاد كل نيروهاي مسلح ، وزارت دفاع و پشتيباني و نيروهاي مسلح كشور و بخش هاي نظارتي در اين مجموعه را در راستاي سياست همگرايي و مهرورزي خواند و آن را از محورهاي برنامه خود بر شمرد.
وي گفت: براي آمايش دفاعي انتقال مراكز نظامي از داخل شهرها و پاكسازي مناطق آلوده به مين برنامه مدوني تهيه كرده ايم .
نجار وعده داد كه "با اين برنامه، در زمان بسيار كوتاهي 5 استان آلوده به مين در كشور از وجود اين سلاح هاي خطرناك، پاك سازي شود".
وزير پيشنهادي دفاع حل اختلاف مردم و نيروهاي مسلح در مورد بخشي از زمين هاي تحت كنترل سپاه را از ديگر برنامه هاي خود خواند و گفت : بخشي از اين زمين ها را مي توانيم آزاد كنيم، بخش هايي را مي توانيم معوض دهيم و بخش هايي را بفروشيم.
نجار حفظ كرامت نيروهاي مسلح در زمينه خدمات مصرف مسكن درمان و معيشت و تغيير نوع نگاه نسبت به منزلت نظاميان را از ديگر محورهاي برنامه خود خواند.
وي همچنين در بخش صادرات دفاعي گفت : وابسته هاي دفاعي بايد در جذب تكنولوژي پيشرفته در دنيا فعال شوند و مناسبات فعلي را با كشورهاي مسلمان، دوست و بي طرف كه صاحب تكنولوژي هستند، گسترش دهيم.
وزير پيشنهادي دفاع در پايان برنامه توسعه آموزش و ايجاد نظام شايسته سالاري و كنترل دقيق بر معاملات و بهسازي سيستم مديريت با شناسايي و نصب نيروهاي متعهد را از ديگر برنامه هاي خود خواند و در خصوص استيفاي حقوق نيروهاي مسلح و دولت در دادگاه ها و مراجع بين المللي به عنوان يكي ديگر از وظايف وزارت دفاع اظهار داشت: ميلياردها دلار مطالبات بين المللي داريم كه بايد پي گيري كنيم تا به بخش دفاع باز گردد.
نظر شما