احتشام حاجی پور سه شنبه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در موضوع فرهنگ سازی برای طرح های مشارکتی مربوط به بافت فرسوده و حاشیه نشینی بايد همه جوانب بویژه جنبه عمومی و جنبه سازمانی لحاظ گردد تا در كنار همراهی مردم شاهد همكاري ادارات و سازمانهاي ذیربط براي اجرايي شدن آن باشيم.
وي در عين حال تدوین چهارچوب این طرح های مشارکتی در كنار فرهنگ سازي برای اين مورد را ضروري دانست و تصریح کرد: بايد چهارچوب طرح تدوین و آغاز و انجام طرح مشخص شود تا از تضعيف حق و حقوق افراد در اين رمینه جلوگیری به عمل آید.
حاجی پور با اشاره به اینکه در حال حاضر مديريت اصلی انکار ناپذير در تمامي جوامع است، خاطر نشان شد: دسته بندی جوامع كنوني براساس اصل مديريت و سطح آن مشخص مي شود و بر همین اساس اميدواريم با در نظر گرفتن تحولاتي كه در شورا و مديريت شهري تبريز رخ داده است، سطح مدیریت شهری تبريز را به بالاترين جايگاه برسانيم.
رئیس شورای اسلامی استان آذربایجان شرقی اضافه كرد: بافت فرسوده، ساماندهی حاشیه و زیبائی های شهر تبریز از مهمترین طرحهاي اولويت دار این کلانشهر محسوب مي شوند كه با اجرايي شدن آنها زمينه براي بازگردندان تبريز به جايگاه واقعی خود به عنوان شهر اولین ها فراهم مي شود.
وي در پایان خواستار تدوین ساز وکارهای اجرایی، عملياتي و عمرانی از سوي شهرداري براي تحقق اين طرح ها شد و گفت: بايد مردم و شهروندان تبریزی شاهد عمران و آبادانی و شکوفائی هر چه بیشتر شهر خود باشند.
نظر شما