دکتر علی اکبری ساری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره طرح های تحقیقاتی که در این دانشکده به عنوان قدیمی ترین دانشکده بهداشت کشور اجرا می شود، گفت: بیش از 100 طرح مصوب کشوری با همکاری دانشکده ها و وزارتخانه و سازمان بهداشت جهانی در این دانشکده پیگیری می شود.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار داشت: دانشکده بهداشت دارای 3 آزمایشگاه مرجع آنفلوآنزا، هپاتیت و انگل شناسی است که با برنامه های سازمان بهداشت جهانی فعالیت می کند و 3 ایستگاه کشوری هم در مشکین شهر و بندرعباس و کازرون دارد.
وی با اشاره به برنامه های بین المللی که در دانشکده بهداشت اجرا می شود، گفت: دانشکده 15 برنامه بین المللی مالاریا برای کشورهای منطقه برگزار می کند و از همین رو 25 دانشجوی خارجی در حوزه تحصیلات تکمیلی بخشی بورسیه و بخشی نیز با هزینه سازمان های خارجی از جمله اکو در این دانشکده تحصیل می کنند. از همین مسیر 25 دانشجوی خارجی جدید نیز پذیرفته ایم.
اکبری ساری افزود: در بخش کارهای تحقیقاتی نیز سرانه تعداد مقاله اعضای هیات علمی این دانشکده 4.5 است که رتبه اول را در کشور دارد. در حال حاضر سرانه تعداد مقاله اعضای هیات علمی در کشور 0.8 است که این میزان در دانشگاه علوم پزشکی تهران 1.8 است اما در داخل دانشکده بهداشت 4.5 است.
وی اظهار داشت: ضمن اینکه بر اساس آمار مقالات علمی اساتید، با وجود 10 مجله علمی پژوهشی که در دانشکده وجود دارد از 20 مجله علوم پزشکی که در ISI نمایه هستند 4 مجله متعلق به دانشکده بهداشت است.
رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره فعالیت آزمایشگاه های مرجع در حوزه تحقیقات گفت: آزمایشگاه قارچ شناسی و انگل شناسی هم به تحقیقات و هم برای ارائه خدمات کمک می کند. در این زمینه مشکلات جاری از جمله آلودگی هوا، ریزگردها، آلودگی آب، خاک و مواد غذایی و محصولات کشاورزی نیز مورد تحقیق قرار می گیرند.
وی با اشاره به نقش دانشکده بهداشت در تدوین برنامه ها و اسناد بالادستی یادآور شد: در حوزه علوم بهداشتی در برنامه پنجم توسعه یک اشاراتی داشتیم که سلامت باید در سیاست های عمومی نقش داشته باشد اما این نقش بسیار کمرنگ بود ولی قصد داریم در برنامه ششم توسعه این بخش را به صورت جدی تقویت کنیم.
نظر شما