به گزارش خبرنگار مهر، احمد علی بهاور عصر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان اظهار داشت: بیش از 130هکتار از عرصه های بیابانی منطقه سلطانیه و ده قاضی شهرستان به صورت پیمانی و امانی نهالکاری شد.
وی با بیان اینکه برای جلوگیری از بیابانزایی در شهرستان دامغان برنامه هایی دردست اقدام است گفت: در راستای اهداف سازمانی و جلوگیری از حرکت شن های روان و حفظ آب و خاک منطقه، ایجاد فضای سبز و تسهیل نمودن فعالیت های کشاورزی و دامداری در منطقه و جلوگیری از مهاجرت عملیات بیابان زدایی و نهالکاری انجام شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان دامغان همچنین یاد آور شد: گونه های غرس شده شامل تاغ، آتریپلکس، و قره داغ که مقاوم به خشکی و شرایط حاکم در مناطق بیابانی بوده مورد استفاده قرار گرفته است.
بهاور تصریح کرد: امسال با همکاری و حمایت برنامه عمرانی سازمان ملل متحد و با هدف اجرای طرح توانمند سازی جوامع محلی در شهرستان دامغان منطقه سر کویر طرح ترسیب کربن بیش از 53هزار هکتار که توسط تسهیل گران و مشاور آموزشهای اولیه به مردم روستا منطقه اجرایی خواهد شد.
وی با بیان اینکه طرح ترسیب کربن همزمان در چند استان دیگر نیز شامل "البرز، مرکزی، بوشهر و تهران" آغاز شده است، خاطرنشان ساخت: این طرح بین المللی با حمایت برنامه عمرانی سازمان ملل متحد و با هدف اجرای طرح توانمند سازی جوامع محلی اجرا می شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری شهرستان دامغان، مشارکت و همراهی مردم را در راستای حفظ و توسعه منابع طبیعی، بسیار ضروری دانست و خاطر نشان کرد: بیش از 65 درصد از عرصه های شهرستان دامغان عرصه های بیابانی تشکیل شده است.
بهاور در پایان گفت: تا کنون مطالعات بیابان زدایی در مناطق حساس به فرسایش بادی شناسایی و عملیات نهالکاری، احداث بادشکن، کنترل هرز آب و حفاظت از عرصه های بیابانی صورت گرفته است.
نظر شما