به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی اسماعیلیان صبح پنج شنبه در حاشیه برگزاری سی و دومین جشنواره بین المللی فجر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه یکی از شاخصه های فرهنگی در هر استان ها رویدادهای مهمی است که در آن رخ می دهد، اظهار داشت: برگزاری رویدادهای مختلف از جمله نمایشگاه های کتاب، جشنواره های هنری و ... نشان دهنده میزان فعالیت استانها در حوزه فرهنگ است.
وی با بیان اینکه یکی از جشنواره های مهمی که برند بین المللی دارد و برگزاری آن بسیار مهم است جشنواره فجر است، تصریح کرد: این جشنواره از اهمیت بسیاری برخوردار است و این ابتکار که بخشی از آثار جشنواره فجر در استانها اکران شود نیز ابتکار خوبی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان با اشاره به اینکه لرستان یکی از استانهایی است که تلاش زیادی کرد تا میزبانی این جشنواره را بگیرد، افزود: در سالهای گذشته سه جشنواره هنرهای تجسمی، فیلم و تئاتر فجر در لرستان برگزار شده و امسال نیز دومین سالی است که لرستان میزبانی جشنواره تئاتر فجر را دارد.
حجت الاسلام اسماعیلیان با تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره های فرهنگی و هنری در استانها باعث ایجاد روحیه شور و نشاط در میان مردم و هنرمندان می شود، تصریح کرد: خیلی از هنرمندان و مردم توانایی این را ندارند که برای حضور در جشنواره به تهران بروند و خوشبختانه شرایطی در چند استان کشور از جمله لرستان فراهم شده تا مردم بتوانند به طور رایگان آثار جشنواره فجر را ببینند.
وی با اشاره به اینکه یکی از فواید و آثار برگزاری جشنواره تئاتر فجر در استان این است که باعث ارتقاء سطح تخصصی و علمی هنرمندان تئاتر می شود، یادآور شد: هنرمندان وقتی کارها و آثار تخصصی و قوی هنرمندان برجسته کشور را می بینند هم با تکنیک های مختلف آشنا می شوند و هم فضایی برای تبادل نظرات و ایده ها فراهم می شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان تصریح کرد: در کنار اجرای آثار راه یافته به جشنواره تئاتر فجر برگزاری کارگاه های آموزش نمایشنامه نویسی با حضور اساتید بزرگ از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای هنرمندان تئاتر استان است.
نظر شما