به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا یونسی ظهر پنجشنبه در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی با ابراز تاسف از پیدایش مناطق آلوده در استان تاکید کرد: ساماندهی مناطق آلوده باید بر اساس اولویتهای فرهنگی و بومی هر منطقه انجام شود و اقدامات فرهنگی در این مناطق مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه ساماندهی مناطق آلوده در استان با قوت تداوم دارد، اظهار داشت: ایجاد اقدامات اساسی برای ساماندهی این مناطق باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
وی اظهار داشت: همکاری بخش های مختلف برای ساماندهی وضعیت مناطق آلوده ضروری است و باید در این زمینه نهادهای فرهنگی و اجتماعی تلاش گستردهای داشت باشند.
یونسی با اشاره به اینکه وجود مناطق آلوده در استان فرهنگی مانند مازندران، مایه تاسف است، اظهار داشت: باید از پیدایش مناطق آلوده در استان جلوگیری شود و کارهای فرهنگی در این راستا صورت گیرد.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، برخوردهای فیزیکی را مسکن و موقتی دانست و تصریح کرد: مسائل مناطق آلوده باید ریشه ای رفع شود.
وی با اشاره به پاسازی منطقه آلوده عباس آباد نکا یادآورشد: اقدامات این منطقه در سایر مناطق نیز اجرا شود زیرا هم اکنون عباس آباد به سمت پاکی در پیش است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران خواهان مشارکت و همکاری مردم در بهسازی مناطق آلوده شد و گفت: موفقیت این کارها با تعامل مردمی بیشتر می شود.
نظر شما