پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۲، ۱۶:۰۰

سلیمان پور به مهر خبر داد:

بهره‌برداری از 46 پروژه شهرستان رباط کریم با 63 میلیارد تومان اعتبار در دهه فجر

بهره‌برداری از 46 پروژه شهرستان رباط کریم با 63 میلیارد تومان اعتبار در دهه فجر

رباط کریم - خبرگزاری مهر: فرماندار رباط کریم از افتتاح 46 پروژه عمرانی در حوزه های مختلف با اعتباری معادل 63 میلیارد تومان طی ایام دهه فجر در این شهرستان خبر داد.

بیژن سلیمان پور در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص افتتاح پروژه های عمرانی و برنامه های شهرستان رباط کریم در دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: بهره برداری از پروژه های عمرانی بدون احتساب مسکن مهر پرند، شامل 46 پروژه در شهرهای رباط کریم، نصیرشهر و پرند با 63 میلیارد تومان اعتبار خواهد بود.

افتتاح 3 جایگاه CNG در مسیر جاده قدیم ساوه

وی از افتتاح سه جایگاه CNG  همزمان با دهه فجر در این شهرستان خبر داد و گفت: جایگاه امجدیان با سه میلیارد و 700 میلیون تومان اعتبار و جایگاه نصر و یک جایگاه دیگر با 2 میلیارد تومان اعتبار در نصیرشهر که هر سه در مسیر جاده قدیم ساوه هستند، آماده بهره برداری است.

سلیمان پور افزود: با توجه به تلاش ها و پیگیری های مسئولان و جذب اعتبار لازم، سه باب ساختمان نیروی انتظامی شامل کلانتری و پلیس راهور همراه با ساختمان حوزه بسیج که در مجموع 4 پروژه مهم و ضروری را شامل می شود در دهه فجر افتتاح خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه در این خصوص هماهنگی های لازم جهت تامین نیرو و امکانات با فرماندهی انتظامی غرب استان تهران صورت گرفته و مسئولان این حوزه اعلام آمادگی کرده اند از افتتاح سه باب مسجد شامل مسجد حضرت امام جواد(ع)، حضرت علی اصغر(ع) و حضرت زینب(س) پرند "محدوده مسکن مهر" در صورت آماده بودن خبر داد.   

بهره برداری از پروژه های حوزه کشاورزی، صنعت و شهری

فرماندار رباط کریم به پروژه آماده افتتاح این شهرستان در حوزه کشاورزی اشاره کرد و به مهر گفت: یک واحد دامداری با هزینه ای معادل یک میلیارد و 700 میلیون تومان در حوزه کشاورزی آماده بهره برداری در دهه فجر است.

سلیمان پور با بیان اینکه در حوزه صنعت پروژه های مهم و قابل توجهی آماده افتتاح است، اظهار داشت: پروژه کارخانه ماشین سازی، بسته بندی مواد غذایی و ... با اعتبار 3 میلیارد تومانی و شرکت تولیدی بازرگانی با تولید پیچ و مهره با هزینه چهار میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار رباط کریم، شرکت گسترش خدمات ماتریکس در تولید نوت بوک با 8 میلیارد تومان اعتبار، رایانه صنعت پیام گستر در تولید مبلمان اداری با 5 میلیارد تومان اعتبار را از دیگر پروژه های آماده افتتاح در حوزه صنعت نام برد.

وی با اشاره به پروژه های آماده افتتاح در حوزه شهری اضافه کرد: ساختمان فرهنگسرا و شهرداری نصیر شهر، زمین چمن مصنوعی فوتبال، بلوار شهرداری نصیرشهر و چندین پروژه دیگر که عمدتا زیرساختی نظیر نصب انشعابات، خط انتقال آب آبشناسان، توسعه و بازسازی شبکه روستایی هستند، پروژه های شهری را شامل می شود.

برگزاری یادواره 500 شهید رباط کریم در دهه فجر

سلیمان پور در ادامه با بیان اینکه یادواره شهدای شهرستان همه ساله با شکوه خاصی برگزار می شود به خبرنگار مهر گفت: همزمان با سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران یادواره  500 شهید سرافراز شهرستان رباط کریم نیز در ایام الله دهه مبارک فجر برگزار می شود.

فرماندار رباط کریم با اشاره به برنامه های گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان بیان داشت: این برنامه ها در جلسه ای با حضور روسای ادارات و دستگاههای اجرایی، شهرداران و اعضای شورای شهر، روسای دانشگاهها و دیگر مسئولان نهایی و تدوین شده است.

کد خبر 2221237

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha