پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ بهمن ۱۳۹۲، ۲۱:۲۹

مهتدی:

600 برنامه دهه فجر در دشتستان برگزار می‌شود

600 برنامه دهه فجر در دشتستان برگزار می‌شود

دشتسنان - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتستان گفت: 600 برنامه دهه فجر در دشتستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم مهتدی عصر شنبه در نشست شورای اداری شهرستان دشتستان با تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم تا شاهد برگزاری منسجم و باشکوه مراسمات دهه فجر و هماهنگی لازم در این زمینه باشیم.

وی بر لزوم برگزاری با کیفیت برنامه‌های دهه مبارک فجر تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: توجه به نیازها و رفع مشکلات مردم باید دغدغه همه مردم باشد و کمک به مردم و توجه به مسائل فرهنگی در اولویت کارها باشد.

معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتستان با اشاره به تهیه طرح الزام دولت به غنی سازی 60درصدی اورانیوم توسط نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این طرح متناسب با فرهنگ و شرایط کشور است و روح انقلابی ملت ایران را به رخ جهانیان کشاند.

وی با اشاره به عدم توجه و بی‌احترامی دشمن برای تصمیمات خود و قوانین بین‌المللی، تاکید کرد: نگاه ما باید به منویات مقام معظم رهبری باشد و در این مسیر حرکت کنیم.

مهتدی با اشاره به اهمیت حرکت در مسیر ارزش ها و توجه به مسیر تعیین شده توسط رهبری، بیان داشت: ما نباید با عناوین اصولگرا یا اصلاح طلب به حاشیه‌ها بپردازیم و دشمنان خود را فراموش کنیم.

نسل جوان ما پرشور و فهیم هستند و واقعیت‌ها را درک می‌کنند

امام جمعه شهر آبپخش نیز در این آئین با تبریک به مناسبت ایام فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: باید در برنامه‌های دهه مبارک فجر به مفاهیم انقلابی به خوبی توجه شود و نباید تنها به ظاهر برنامه توجه شود.

حجت‌الاسلام خداداد رضائی با اشاره به وظیفه مسئولان در مقابله با تهاجمات فرهنگی و دشمنی‌های آشکار آمریکا و برخی کشورهای غربی، افزود: نسل جوان ما پرشور و فهیم هستند و واقعیت‌ها را درک می کنند و باید این مفاهیم به آنها منتقل شود.

در ادامه این نشست، عباسعلی اسدی مدیر آموزش وپرورش دشتستان و دبیر ستاد بزرگداشت دهه فجر نیز به تشریح برنامه‌های دهه فجر پرداخت و خواستار همکاری همه دستگاه‌ها برای برگزاری باشکوه این برنامه‌ها شد.

همچنین در این نشست، رمضانی به عنوان مدیر جدید آب و فاضلاب شهری دشتستان، حیدری به عنوان مسئول بیمه سلامت، و توسلی، عباسی و برزگر به عنوان شهرداران شهرهای کلمه، آبپخش و شبانکاره معرفی شدند.

کد خبر 2221402

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha