پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۷ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۵۳

رئیسی در گفتگو با مهر:

"تصفیه خانه پساب" نفت شهر به بهره برداری رسید

"تصفیه خانه پساب" نفت شهر به بهره برداری رسید

کرمانشاه ـ خبرگزاری مهر: مدير عامل شركت بهره برداري نفت و گاز غرب گفت: با تلاش نیروهای شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب و همراهی شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، واحد تصفیه خانه پساب نفت شهر به بهره برداری رسید.

مدير عامل شركت بهره برداري نفت و گاز غرب در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تلاش نیروهای این شرکت و همراهی مهندسان و متخصصان داخلی در بهره برداری از راه اندازی واحد تصفیه پساب نفت شهر قابل تقدیر است.

رئیسی با اشاره به اینکه در انجام اين پروژه همه واحدهاي فني، عملياتي و ستادي شركت مشاركت داشتند، گفت: عملیات اجرایی این طرح توسط یکی از شرکتهای داخلی و همچنین واحدهای عملیات این شرکت البته همراهی بخش مهندسی شرکت نفت مناطق مرکزی و دیگر دوستان انجام شده است.

وی افزود: با مطالعات گسترده در منطقه عملياتي نفت شهر و بر اساس برنامه ريزي هاي پيش بيني شده و نیز به دليل اهميت اين منطقه عملياتي و وجود چاههاي مشترك بین دو کشور ایران و عراق در اين منطقه و لزوم حفظ محيط زيست، راه اندازي واحد تصفيه پساب نفت شهر در دستور كار قرار گرفت.

مدير عامل شركت بهره برداري نفت و گاز غرب نقش تحریمها در راه اندازی این طرح را مهم ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه با وجود تحریمها و نیز کارشکنی شرکت انگلیسی این طرح، پروژه مذکور به طول انجامید و مسئولیت کار بر عهده شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب و همچین شرکت نفت مناطق مرکزی ایران افتاد.

رئیسی بیان داشت: براي همين منظور، مطالعات گسترده اي براي ارتقاء سطح كيفي توليدات شركت بهره برداري نفت و گاز غرب صورت گرفت که در این راستا و با انجام اين پروژه علاوه بر مزيت هاي زيست محيطي، شركت مي تواند آب هاي توليدي حاصل از مراحل تفكيك نفت در اين واحد بهره برداري كه متشكل از مقداري نفت نيز است، دوباره طي عملياتي به چرخه توليد باز مي گردند.

وی در پایان تاکید کرد: با وجود مشکلات این شرکت در کمترین زمان ممکن توانست این پروژه را تحویل دهد که از یک سو باعث صرفه جویی های ارزی شد و از طرف دیگر، این نوید دهنده ارتقا فنی و مهندسی کشور ایران است.




 

کد خبر 2222656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha