پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۴ شهریور ۱۳۸۴، ۱۳:۵۶

فرمانده پليس راه نيروي انتظامي در گفتگو با " مهر " خبر داد :

خطاهاي انساني ، عامل وقوع 75 درصد تصادفات جاده اي

خطاهاي انساني ، عامل وقوع  75 درصد تصادفات جاده اي

فرمانده پليس راه نيروي انتظامي گفت : 75 درصد تصادفاتي كه در جاده هاي كشور رخ مي دهد ، ناشي از خطاهاي انساني است .

سردار محمد رويانيان در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر ، به ساير علل وقوع تصادفات جاده اي اشاره كرد و افزود : بر اساس آمار موجود ، از 25 درصد تصادفاتي كه در جاده ها رخ مي دهد 14 درصد ناشي از نقض فني خودرو و 11 درصد هم به وضعيت نامناسب جاده هاي كشور باز مي گردد.

وي در عين حال كاهش آمار تصادفات جاده اي از ابتداي امسال در مقايسه با سال گذشته را ناشي از تمهيدات در نظر گرفته شده از سوي نيروي انتظامي دانست و گفت : حضور پليس مخفي در اتوبوس هاي مسافر بري و نصب علائم هشدار دهنده در نقاط حادثه خيز جاده ها ، از جمله عوامل موثر در كاهش نرخ تصادفات جاده اي بوده است .

به گفته فرمانده پليس راه كشور، در مرداد و شهريور سال گذشته 6000 نفر از هموطنان بر اثر بي احتياطي رانندگان و نقص فني خودروها جان خود را از دست دادند و 65 هزار نفر هم دچار مصدوميت گرديدند.

رويانيان، استفاده از علائم هشدار دهنده در نقاط پر تردد و حادثه خيز جاده ها را منجر به كاهش 40 درصدي تصادفات جاده اي طي سه ماهه اول امسال دانست. 

 

کد خبر 222268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha