پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۸ بهمن ۱۳۹۲، ۱۳:۲۱

جهانی:

جاده ساحلی بهنمیر نیمه کاره مانده است

جاده ساحلی بهنمیر نیمه کاره مانده است

بابلسر - خبرگزاری مهر: شهردار بهنمیر گفت: جاده ساحلی این شهر که تنها راه دسترسی به دریاست به دلیل نبود بودجه هنور تکمیل نشده است.

حسینجان جهانی در حاشیه بازدید مسئولان از پروژه های شهری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: جاده ساحلی بهنمیر که بهترین راه و تنها ترین شاهراه دسترسی به دریا، موجب توسعه شهری و ایجاد اشتغال است، به دلیل نبود بوجه لازم هنوز تکمیل نشده است.

وی اظهار داشت: این بودجه باید از محل اعتبارات استانی و شهرستانی تامین شود و امیداریم این پروژه جزو طرح های ملی قرار گیرد تا سریعتر تکمیل شود.

شهردار بهنمیر در ادامه با اشاره به طرحهای نیمه تمام شهری گفت : تسریع بخشیدن به پروژه های مطالعاتی طرح فاضلاب شهری، تعیین منابع مالی برای طرح یکنواختی تهیه شده توسط شهرداری جهت زیبا سازی و ساماندهی محورها بویژه محور بهنمیر - بابلسر از جمله نیازهاست.

وی یادآورشد: پروژه بلوار امام رضا (ع) ، پروژه زیبا سازی و آسفالت بلوار سردار ملائیا ، ساختمان آتش نشانی شهرداری، پارک ساحلی شهرداری، نصب تابلوهای خوش آمد گویی در ورودی شهر با مشخصات جغرافیایی، تعیین تکلیف در خصوص عرض محورهای ورودی و مدخل به شهر از دیگر طرح هاست.

شهردار بهنمیر افزود: جابجایی تیر برق ها در پروژه ها، اجرای پروژه ی عابر پیاده برای کل رودخانه تالار و اجرای زیرگذر در محور سردار ملاییان  از پروژه های نیمه کاره  شهرداری بهنمیر است که همه آنها شدیدا نیاز به اعتبارات لازم برای اتمام دارند.

کد خبر 2223411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha