به گزارش خبرنگار مهر، احمد شيرزاد، پيش از ظهر سهشنبه در مراسم توديع و معارفه مدير آموزش و پرورش شهرستان بافق اظهار داشت: طرح شش، سه، سه بايد با تامل و انجام كار كارشناسي بيشتر اجرا مي شد اما متاسفانه بسيار سريع و شتابزده اجرا شد كه اين شتاب تبعاتي به دنبال خواهد داشت.
وي بيان كرد: براي پايه هاي جديد آموزشي از جمله پايه ششم، با كمبود معلم آموزش ديده مواجه هستيم و اين امر مشكلاتي را براي دانش آموزان به وجود خواهد آورد.
مديركل آموزش و پرورش استان يزد تاكيد كرد: بايد براي معلمان دوره هاي آموزشي بسياري برگزار شود تا شاهد افت تحصيلي در دانش آموزان نباشيم.
كمبود فضا از تبعات اجراي شتابزده طرح هاي آموزشي است
شيرزاد، کمبود فضای آموزشی را يكي ديگر از مشکلات اجرای این طرح عنوان كرد و يادآور شد: اضافه شدن يك پايه، به مقطع ابتدايي، مشكل كمبود فضاي آموزشي و كلاس در مدارس استان يزد ايجاد كرد.
وي تصريح كرد: در حال حاضر نمازخانه های آموزشگاه ها و برخی فضاهای دیگر را به کلاس درس تبدیل کرده ایم.
سند بنيادين آموزش و پرورش هنوز در مرحله ابتدايي است
مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تدوین و تصویب سند بنیادین آموزش و پرورش بيان كرد: نقشه راه، مرحله دوم این سند است که هنوز مشکلاتی دارد و سومین مرحله آن اجراست که باید با همکاری مدیران، معلمان، مربیان و تمام مسئولان استان و شهرستانها اجرایی شود.
وي، محوریت بخشی اخلاق در همه سطوح آموزش و پرورش، تکریم معلمان، تقویت انس با قرآن به عنوان کتاب انسان ساز، ترویج فرهنگ نماز، استفاده از خرد جمعی، تدبیر، اندیشه و تواناییهای همکاران فرهنگی همچنین تعامل منطقی و هدفمند با مسئولان سایر دستگاه های اجرایی را از اولویت های کاری مدیران آموزش و پرورش برشمرد و بر انجام آنها تاکید کرد.
در اين مراسم از تلاش هاي محمود خواجه اي تقدير و اصغر رنجبر به عنوان مدير آموزش و پرورش شهرستان بافق معرفي شد.
نظر شما