مهدی اکبریان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به پروژه های دهه فجر شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان اظهار داشت: برای اجرا و بهره برداری از پروژه های دهه فجر این شرکت بیش از 9 میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
وی با اشاره به تعداد کل پروژه های دهه فجر شرکت آب و فاضلاب شهری لرستان تصریح کرد: در مجموع 11 پروژه بزرگ زیر ساختی آب و فاضلاب در استان لرستان طی این دهه به بهره برداری خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان لرستان با بیان اینکه عمده این پروژه ها در حوزه مسکن مهر استان است ادامه داد: در مجموع این پروژه ها شامل مخزن آب، خطوط انتقال، شبکه های توزیع و موتورخانه پروژه های آب و فاضلاب مسکن مهر است.
اکبریان با بیان اینکه پروژه های زیر ساختی آب و فاضلاب در شهرستانهای خرم آباد، بروجرد، الیگودرز، نورآباد و الشتر احداث شده اند بیان داشت: در مجموع برای اجرا و بهره برداری از این پروژه ها بیش از 9 میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار صرف شده است.
نظر شما