پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ بهمن ۱۳۹۲، ۹:۴۸

فرجی دانا در بازدید از سازمان سنجش:

ایجاد واحد پژوهشی برای رصد استعدادهای برتر/ ضرورت استفاده از روشهای جدید برای انتخاب داوطلبان

ایجاد واحد پژوهشی برای رصد استعدادهای برتر/ ضرورت استفاده از روشهای جدید برای انتخاب داوطلبان

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بازدید از سازمان سنجش و آموزش کشور ایجاد یک واحد پژوهشی برای رصد استعدادهای برتر را پیشنهاد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا فرجی دانا در بازدید از سایت خدمات ماشینی و الکترونیکی و قرنطینه عوامل اجرایی آزمون سراسری کارشناسی ارشد سازمان سنجش آموزش کشور در کرج با مسئولان و عوامل اجرایی آماده سازی سوالات آزمون های سراسری دیدار و گفتگو کرد.

وی در نشستی با اعضای هیئت رئیسه سازمان سنجش آموزش کشور در سخنانی، اظهار داشت: عظمت کار سازمان سنجش آموزش کشور زمانی مشخص می شود که عوامل این سازمان وظیفه انتخاب بهترین ها را در آزمون های سراسری به عهده دارند و مناسب است برای اجرای این امر مهم به جدید ترین روش های انتخاب افراد که در جهان اعمال می شود توجه داشته باشیم.

وزیر علوم در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر ایجاد یک واحد پژوهشی برای رصد کردن روش های انتخاب استعداد های برتر در سطح جهانی به صورت پویا و مستمر و اعمال آن در داخل کشور، گفت: نمی توان همیشه به روش های موجود در انجام امور متکی بود و باید قدری به افق های دور نگریست.

فرجی دانا با تاکید بر اینکه رضایت مندی بستر تحول است، گفت: باید شرایط کاری طوری شود که افراد یقین داشته باشند کارشان دیده می شود و رضایت مندی سبب می شود انگیزه افراد برای فعالیت بیشتر و بهتر دو چندان شود.

در ادامه این نشست، ابراهیم خدایی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، رضا محمدی - رئیس مرکز تحقیقات و ارزشیابی و صمد حسینی - معاون اداری مالی این سازمان گزارشی از فعالیت ها و عملکرد سازمان سنجش را ارائه کردند و دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص بهبود کیفیت این سازمان را با وزیر علوم در میان گذاشتند.

سازمان سنجش آموزش کشور در سال 1392 تعداد 7 آزمون موظفی و ملی، همچنین یکصد و بیست آزمون غیر موظفی و اختصاصی برای سازمان ها و مراکز اجرایی کشور برگزار کرده و در امر توسعه دولت الکترونیک در سطح کشور رتبه نخست را کسب کرده است.

کد خبر 2223900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha