به گزارش خبرنگار مهر، نادر سقاء ظهر چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران و رسانه های گروهی استان اردبیل افزود: هم اکنون بیش از 250 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان تشکل و فعال است.
وی افتتاح این کانون ها در راستای برنامه های دهه فجر در استان برشمرد و تاکید کرد: این کانون ها در مساجد مناطق روستایی و شهری ایجاد و در ایام دهه فجر فعالیت رسمی خود را آغاز خواهند کرد.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همچنین با اشاره به اجرای بیش از 500 برنامه فرهنگی و هنری در مساجد اردبیل طی دهه فجر تاکید کرد: این برنامه های با مبنای تاکید بر نقش محوری و کلیدی مساجد و بویژه روحانیت در پیروزی انقلاب اسلامی اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری این برنامه ها در تمام شهرستان تصریح کرد: بیش از 30 گفتمان انقلاب اسلامی در مساجد منتخب، برگزاری دو هزار حلقه های تربیتی مستقر در مساجد با موضوع پرسش و پاسخ به شبهات جوانان با محوریت انقلاب، فضاسازی و تزئین مساجد و اعزام 250 مبلغ دینی به مناطق روستایی و شهری از جمله این برنامه ها است.
سقاء طرح تلاوت نور، برگزاری طرح تفسیر نور با موضوع تفسیر سوره فجر در 50 مسجد، فراخوان پژوهشی با عنوان جایگاه مسجد در شکل گیری و پیروزی انقلاب، سخنرانی بیش از 150 ائمه جماعات در بین الصلاتین با موضوع تبیین دستاوردهای انقلاب، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران محله و... از دیگر برنامه های کانون مساجد در این ایام است.
وی ادامه داد: سعی خواهیم کرد تا برگزاری مسابقات و برنامه های مختلف فرهنگی و هنری از جمله نمایشگاه محصولات فرهنگی و هنری، ایستگاه فرهنگی و صلواتی، نقاشی کودکان، تولید بروشور ویژه نامه های تخصصی و ارسال پیامک با موضوع انقلاب اسلامی بر تنوع برنامه های دهه فجر بیافزایم و جوانان را تشویق به حضور در مساجد کنیم.
دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان همچنین از برگزاری جشن انقلاب در بیش از 250 مساجد روستایی و شهری استان خبر داد و متذکر شد: هماهنگی برای تجمیع باشکوه در مساجد جهت تکبیرگویی در ساعت 21 شب 22 بهمن همزمان در سراسر مساجد استان یکی از رسالت این دبیرخانه برای ترویج فرهنگ تکبیرگویی در بین جوانان خواهد بود.
نظر شما