پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ بهمن ۱۳۹۲، ۲۱:۳۳

فلاح تاکید کرد؛

لزوم توجه به احداث نمازخانه در مدارس مازندران

لزوم توجه به احداث نمازخانه در مدارس مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران، توجه به احداث نماز خانه توسط مجمع خیرین مدرسه ساز، پیگیری پرسش مهر رئیس جمهور، جهت گیری بیشتر آموزش و پرورش به مناطق محروم، توجه به ارتقاء سطح کتابخوانی در بین دانش آموزان و استفاده از ظرفیت ها و نقش موثر بانوان در حوزه های مدیریتی آموزش و پرورش را تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار عصر شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان مازندران که در سالن کنفرانس باشگاه فرهنگیان ساری برگزار شد با بیان اینکه بازهم یکسال گذشت و وقتی سالهای پیروزی انقلاب را بررسی می کنیم  که امام بزرگوار چگونه سال 42 در مدرسه فیضیه قم جرقه انقلاب را زدند اظهار داشت:  وقتی  فرآیند های دیگر انقلاب را که توسط امام راحل طی شد بررسی کنیم متوجه می شویم این انقلاب یک معجزه تمام عیار بوده است.


وی افزود: امام خمینی (ره) فرموده بودند فرزندان من در گهواره هستند و ما در دوران بعد از انقلاب دیدیم که این فرزندان برای انقلاب  چه افتخارهائی آفریدند و همیشه این  قشر فرهنگی بود که اقشار دیگر را به دور خود در صحنه افتخار آفرینی جمع نمود.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان مازندران با مرور بر روز 12فروردین سال 57 و  ورود ماندگار امام خمینی (ره) به ایران خاطر نشان کرد: بعد از ده روز از ورود امام و علی رغم حکومت نظامی رژیم دژخیم پهلوی به دستور امام راحل مردم در روز 21بهمن به کوچه و بازار بیایند ونقشه  حکومت نظامی را نقشه برآب کردند و انقلاب در روز 22بهمن پیروز شد.

فلاح جلودار افزود: بهمن  ماه همیشه در تاریخ انقلاب ایران ماندگار شده است.

وی در بخش دیگری از سخنانش پس از شنیدن شرح عملکرد معاونت فرهنگی – پرورشی  بر توجه به احداث نمازخانه ها توسط مجمع خیرین مدرسه ساز تاکید کرد.

استاندار مازندران ضمن تاکید بر اینکه به شوراهای آموزش و پرورش شهرستانها نیز توجه بیشتری شود گفت:  نمایندگانی از استان در جلسات آنها شرکت کنند تا  به طور مستقیم در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار بگیریم.

فلاح جلودار  خواستار استفاده از ظرفیت اولیاء و مربیان شد و ابراز داشت: اگر می خواهیم آموزش و پرورش سرحال و قبراق داشته باشیم بایستی اولیاء حضور فعال در مدارس داشته باشند.

وی با مطرح کردن این سوال که پرسش مهر رئیس جمهور به کجا رسیده است بیان داشت: با توجه به اینکه ریاست جمهور محترم بحث اعتدال و پرهیز از افراطی گری را مطرح کرد بر پیگیری پرسش مهر رئیس جمهور تاکید و خواستار بیان چگونگی اجرای این طرح در مدارس استان در جلسه بعدی شورای آموزش و پرورش استان گردید.

 نماینده عالی دولت در استان مازندران  ضمن تاکید بر حضور آموزش و پرورش در نمایشگاه  کتاب 14بهمن ماه ابراز داشت:  در جلسات حوزه کتاب و کتابخوانی مطرح شده رتبه استان در کتابخوانی رتبه خوبی نیست و این وظیفه اولیه آموزش و پرورش بوده و پول و بودجه نمی خواهد و باید حوزه پرورشی در این مهم کار کند.

فلاح جلودار با بیان این پرسش که چرا آموزش و پرورش استان با اینکه در برخی از شاخص ها در کشور ممتاز است در عرصه کتابخوانی ممتاز نیست خواستار پیگیری جدی این امر در جلسات بعدی شورای آموزش و پرورش شد.

وی توجه به مناطق محروم و فراهم آوردن شرایط تحصیلی مناسب در این مناطق را خواستار شد و گفت: استانداری نیز در بحث بودجه ای هرجا که لازم باشد ورود پیدا می کند ولی جهت گیری آموزش و پرورش باید در مناطق محروم بیشتر باشد.

رئیس شورای آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه در مراسم معارفه مدیرکل آموزش و پرورش استان بر استفاده از نیروی انسانی خانم در حوزه های مدیریتی تاکید داشتم اظهار داشت: آموزش و پرورش یکی از آن جاهای مهم است که بانوان می توانند نقش بسیار بسیار سازنده ای داشته باشند و اگر مانند سالهای قبل باشد مطمئنا بنده قبول ندارم.

 فلاح جلودار  در ادامه اذعان داشت: نیروی های پرورشی آموزش و پرورش در بخش بانوان کمتر از آقایان نیستند و ما می خواهیم یکبار در سطح کشور نشان دهیم که شعاری را محقق نمودیم.

وی افزود: درخواست دارم کمیته انتصابات در این حوزه ورود پیدا کند و از بین بانوان مدیران  شهرستانی و حتی معاونین اداره کل انتصاب نمایند .

کد خبر 2226580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha