کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این بیماران در هفت مرکز در استان بصورت شبانه روزی نگهداری می شوند.
وی همچنین به دریافت مجوز تاسیس مرکز آموزش علمی و کاربردی بهزیستی استان در سال 1387 با پذیرش 78 دانشجو اشاره کرد و اظهارداشت: هم اکنون 700 نفر دانشجو در 11 رشته کاردانی و دو رشته کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند.
مدیرکل بهزیستی گیلان از پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی ارشد طی سال های آتی در مرکز علمی و کاربردی استان خبر داد و گفت: در حال حاضر این مرکز 36 نفر عضو هیئت علمی دارد.
وی افزود: در این مرکز رشته های اختصاصی سازمان بهزیستی همچون آموزش مربی کودکان استثنایی، پیش دبستانی، اصلاح و تربیت، کارشناسی آسیب های اجتماعی با گرایش اعتیاد، مددکاری و غیره ارائه می شود.
کوچکی نژاد به طرح آدینه مهدها اشاره کرد و اظهارداشت: سازمان بهزیستی کشور با هدف اجرای این طرح تفاهم نامه ای با شورای سیاستگزاری ائمه جمعه کشور منعقد کرده است.
وی در ادامه از امضای این تفاهم نامه در گیلان نیز اشاره کرد و گفت: با کمک ائمه جمعه این طرح در سراسر استان به مرحله اجرا درآمد.
مدیرکل بهزیستی گیلان افزود: در مکان های برگزاری نماز جمعه یک فضای با مربی مهد کودک برای کودکانی که مادران با خود به نماز جمعه می آورند، ایجاد شده است.
وی همچنین با بیان اینکه در هر شهرستان گیلان یک سامانکده وجود دارد که زیر نظر شهرداری ها اداره می شود، اذعان داشت: سامانکده ها موظف به جمع آوری کودکان خیابانی، متکدیان، کارتون خواب ها و غیره با کمک نیروی انتظامی هستند.
کوچکی نژاد با اعلام اینکه ساماندهی کودکان کار و بیماران روانی مزمن مربوطه به بهزیستی است، گفت: هم اکنون 500 بیمار روانی مزمن در هفت مرکز نگهداری بیماران مزمن در استان بصورت شبانه روزی نگهداری می شوند.
وی با اشاره به اینکه جمع آوری کودکان کار از سوی بهزیستی بصورت اجباری نیست، اذعان داشت: مددکاران این کودکان را با میل و رغبت خودشان البته با حکم قضایی به مراکز نگهداری کودکان کار می کشانند.
وی یادآورشد: مددکاران بهزیستی گزارشی از کودکان کار در سطح شهرها تهیه و به قاضی خانواده تقدیم کرده و با تائید قاضی، این سازمان نسبت به ساماندهی کودکان اقدام می کند.
نظر شما